• PRO TV
  • Facebook isi schimba RADICAL abordarea! Schimbarea pe care o vor face la 1.28 miliarde de conturi

Facebook isi schimba RADICAL abordarea! Schimbarea pe care o vor face la 1.28 miliarde de conturi

Facebook isi schimba RADICAL abordarea! Schimbarea pe care o vor face la 1.28 miliarde de conturi

Facebook pregateste o noua modificare in ceea ce priveste setarile de confidentialitate. Daca pana acum, compania incuraja postarea pozelor si a datelor pentru un public cat mai larg, acum, Facebook vrea sa aiba mai multa grija de informatiile pe care utilizatorii le fac publice.

Daca pana acum, orice utilizator nou avea setat automat ca toate mesajele si pozele sale sa fie vazute de toata lumea (in afara cercului de prieteni), acum, Facebook va seta automat ca datele sa fie vazute doar de prieteni, scrie New York Times.

Facebook va updata sectiunea "Privacy Checkup" si te va lasa sa iti alegi modul in care vor aparea postarile tale (public/friends only).

"Ceea ce vrem noi, de fapt, este sa le permitem oamenilor sa distribuie ce vor ei, cui vor ei. Comunicarea privata a fost mereu o prioritate pentru noi si cred ca acum este cu atat mai importanta. Vrem ca oamenii sa se simta mai confortabil cu gradul de confidentialitate al informatiilor pe care le publica", a declarat Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, intr-un interviu.

Aceste schimbari vin dupa ani intregi de critici si procese care au costat compania 20 de milioane de dolari. Cei de la Facebook au fost dati in judecata pentru ca nu au asigurat protectia datelor si au folosit poze ale utilizatorilor in mai multe reclame, motiv pentru care au fost aspru criticati. 

Facebook se bate si cu Shazam

Saptamana aceasta, Facebook a anuntat si ca va lansa in curand in Statele Unite o functie de identificare si partajare mai rapida a cantecelor, a programelor televizate si a filmelor.
 
Aceasta functie optionala, care se inspiracopios din aplicatia Shazam, va fi utilizabila cu ocazia viitoarei actualizari a aplicatiei Facebook pentru telefoanele inteligente si tabletele Apple sau care opereaza folosind sistemul Android.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni