• PRO TV
  • A fost desemnata cea mai sexy femeie din lume, dar stai sa vezi cum arata fara niciun strop de machiaj! Imaginile care au uimit o lume intreaga

A fost desemnata cea mai sexy femeie din lume, dar stai sa vezi cum arata fara niciun strop de machiaj! Imaginile care au uimit o lume intreaga

A fost desemnata cea mai sexy femeie din lume, dar stai sa vezi cum arata fara niciun strop de machiaj! Imaginile care au uimit o lume intreaga

Candice Swanepoel, modelul de lenjerie intima Victoria's Secret, a fost desemnata recent cea mai sexy femeie din lume de catre cititorii revistei Maxim.

Modelul de origine sud-africana a reusit astfel sa devanseze celebritati precum Jennifer Lawrence, Jessica Alba, Mila Kunis sau Scarlett Johansson. 

La 25 de ani, Candice Swanepoel se numara printre cele mai mici dintre ingerasii Victoria's Secret si printre cele mai bine platite modele din lume.

Corpul ei perfect a tranformat-o intr-un supermodel, iar incoronarea sa drept cea mai sexy femeie din lume a incantat-o peste masura: "Este o mare onoare sa fiu pe primul loc in topul Maxim, printre atatea femei frumoase si talentate. Este un sentiment grozav", a spus ingerasul Victoria's Secret.

Pe langa corpul de milioane, Candice se poate lauda si cu un chip superb, despre care nu se poate spune ca este rezultatul machiajului profesionist. Tanara a publicat pe pagina sa de Instagram cateva imagini in care apare complet nemachiata, iar reactiile au fost pe masura, avand in vedere ca modelul arata impecabil si fara a apela la produse cosmetice.

Urmatoarele patru locuri in topul celor mai sexy femei din lume au fost ocupate de catre Scarlett Johansson, Katy Perry, Irina Shayk si Jennifer Lawrence.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni