• PRO TV
  • Un experiment in strada a demonstrat ce se intampla daca gandesti pozitiv? Raspunsul este aici

Un experiment in strada a demonstrat ce se intampla daca gandesti pozitiv? Raspunsul este aici

Un experiment in strada a demonstrat ce se intampla daca gandesti pozitiv? Raspunsul este aici

Te considerei o persoana norocoasa sau nu? Chiar daca poate parea o intrebare puerila raspunsul pe care il dai s-ar putea sa sa aiba efecte incredibile asupra vietii tale. Daca gandesti pozitiv si te consideri o persoana norocoasa se pare ca acest lucru are un efect nebanuit asupra a cum esti tu in realitate.

Un experiment realizat de "National Geographic" a demonstrat ca daca gandesti intr-un mod pozitiv toate lucrurile sunt de partea ta. Cativa oameni de pe strada au fost intrebati daca se considera niste persoane norocoase sau nu, iar mai apoi le-a fost inmanat un ziar. Intiatorii experimentului i-au asigurat ca daca vor reusi sa numere toate pozele din ziar in 15 secunde vor primi un premiu de 20 de dolari.

In mod surprinzator cei care au declarat de la inceput ca se considera niste persoane norocoase au castIgat cei 20 de dolari, iar proiectul demonstreaza ca cel mai mult ne influenteaza felul in care percepem lucrurile din jurul nostru.

Pe cea de-a doua pagina a ziarului era o imagine insotita de o o caseta in care era specificat numarul de imagini din ziar, iar cei care s-au declarat norocosi au observat acest lucru si se pare ca asa se intampla si in viata reala. Persoanele care gandesc pozitiv sunt mai deschise la ceea ce se intampla si in acest fel ajung sa profite de fiecare opotunitate.

Acest experiment a reflectat un alt experiment descris de un psiholog renumit care a demonstrat ca oamenii care se considera norocosi sunt deschisi la situatiile noi din viata lor. Ei nu sunt supusi conventiilor si imbratiseaza ideea neprevazutului, iar in ceea ce-i priveste pe cai care se considera norocosi se pare ca sunt mult mai fericiti in toate situatiile pe care le intampina in viata fata de cei care privesc totul cu suspiciune si se supun regulilor societatii.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni