• PRO TV
  • Scadere dramatica in greutate. Cum a reusit Alina Eremia sa slabeasca 10 kilograme in cateva luni

Scadere dramatica in greutate. Cum a reusit Alina Eremia sa slabeasca 10 kilograme in cateva luni

Scadere dramatica in greutate. Cum a reusit Alina Eremia sa slabeasca 10 kilograme in cateva luni

Alina Eremia este in plin proces de transformare fizica, iar in ceee ce priveste cariera artistica, artista se poate mandri cu o cariera de succes.

 

Desi nu a avut niciodata o problema reala cu kilogramele in plus, Alina Eremia s-a declarat in nenumarate randuri nemultumita de forma fizica in care se afla, asa ca nu a mai stat pe ganduri si a inceput sa ia masuri.

 

Artista a marturisit in nenumarate randuri ca a apelat la o serie de diete pentru a scapa de kilogramele care pusesera stapanire pe trupul sau, iar daca la inceput a optat pentru dieta daneza, despre care spunea Alina, a fost cea care a dat cele mai bune rezultate, vedeta a mai adaugat ca ea considera ca cea mai buna dieta este cea personalizata, in functie de metabolismul fiecaruia.

 

Vedeta a vrut sa aiba un look impecabil atunci cand apare in fata fanilor sai asa ca a continuat lupta. Dupa ce a apelat la dieta Dukan, silueta vedetei a inceput sa capete formele mult dorite de ea, ba mai mult decat atat a reusit sa ii ofere un regim alimentar sanatos.

Alina nu s-a oprit insa aici si a inceput sa combine dietele cu antrenamente de trei sau patru ori pe saptamana in sala de sport, iar acum afiseaza o silueta de invidiat si poate imbraca orice fel de tinuta doreste. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni