• PRO TV
  • Este o raza de speranta. Motivul emotionant pentru care aceasta fetita de 11 ani imbratiseaza necunoscutii pe strada

Este o raza de speranta. Motivul emotionant pentru care aceasta fetita de 11 ani imbratiseaza necunoscutii pe strada

Este o raza de speranta. Motivul emotionant pentru care aceasta fetita de 11 ani imbratiseaza necunoscutii pe strada

Becca Taylor are doar 11 ani, insa da dovada de o maturitate neobisnuita pentru copiii de varsta ei. 

Fetita este una dintre cele mai active participante la marsurile pentru prevenirea sinuciderii, unde sta ore intregi in picioare, cu o pancarta pe care scrie "Imbratisari gratuite".

Alaturi de mama sa, Becca a participat in ultimii doi ani la fiecare manifestatie organizata de Fundatia Americana pentru Prevenirea Sinuciderii si a oferit imbratisari pentru mai mult de 1.000 de oameni.

"Dupa o zi intreaga de voluntariat, ea inca mai sta pana tarziu sa imbratiseze straini care au nevoie de sustinere morala", povesteste mama fetitei. Cele doua au devenit voluntare dupa ce un membru al familiei lor s-a sinucis. Atunci, Becca si mama ei au facut un pact: sa intervina de fiecare data cand vad pe cineva ca are o problema.

Cele doua au deschis si un blog in care vorbesc despre misiunea lor, iar comentariile primite de la cititori le dau speranta ca vor reusi sa schimbe in bine destinul unora dintre cei cu care intra in contact.

"Cand am imbratisat fetita aceea frumoasa, zambareata si plina de speranta a fost ca si cand l-as fi imbratisat pe Dumnezeu. Mi-ai aratat ca exista speranta, mi-ai oferit compasiune si un zambet exact cand aveam mai multa nevoie", i-a transmis un cititor pe blog.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni