• PRO TV
  • Un fost cersetor devenit bogat peste noapte i-a facut cea mai frumoasa surpriza unui om al strazii. Reactia lui a emotionat milioane de oameni - VIDEO

Un fost cersetor devenit bogat peste noapte i-a facut cea mai frumoasa surpriza unui om al strazii. Reactia lui a emotionat milioane de oameni - VIDEO

Un fost cersetor devenit bogat peste noapte i-a facut cea mai frumoasa surpriza unui om al strazii. Reactia lui a emotionat milioane de oameni - VIDEO

Eric a trait aproape toata viata pe strazi pana cand generozitatea unui strain i-a schimbat complet viata. De atunci, Eric a inceput sa ajute din putinul sau si pe alti oameni ai strazii care se descurca de pe o zi pe alta.

Un clip publicat de cel care l-a ajutat pe Eric sa-si construiasca o viata noua de la zero, fostul cersetor se apropie de un cantaret de pe strada si ii face o propunere: sa-i plateasca timp de o luna o camera de hotel si sa-i ofere astfel un acoperis deasupra capului, un dus si o incapere racoroasa, departe de canicula de afara.

Desi cantaretul este reticent la inceput, accepta in cele din urma generoasa oferta. Odata ajuns in camera de hotel, acesta este coplesit de emotii si il imbratiseaza pe Eric. 

Videoclipul a strans peste un milion de vizualizari in doar cateva zile si mii de comentarii de incurajare de la utilizatori: "Mi-am recapatat incredera in umanitate", "Stabilitatea unui camin l-ar putea ajuta sa-si gaseasca o slujba", "Uneori, oamenii au nevoie de putin ajutor pentru a reveni pe linia de plutire", "Superb gest. Daca fiecare dintre noi ar face asta, lumea ar fi un loc mai bun".

Povestea lui Eric este la fel de impresionanta

In martie, un magician de pe Youtube care filmeaza farse si le incarca pe site i-a schimbat complet viata lui Eric dupa ce a pus un vanzator sa-i dea cersetorului un bilet castigator la loterie si sa-i dea apoi 1.000 de dolari. Reactia omului strazii a fost de-a dreptul emotionanta: acesta a inceput sa planga si, intrebat ce vrea sa faca apoi cu banii, a raspuns ca vrea sa-i imparta cu alti oameni loviti de soarta.

Magicianul a pus apoi la cale o donatie online pentru Eric, unde a reusit sa stranga peste 60.000 de dolari, bani pe care Eric i-a folosit pentru a incepe o noua viata si pentru a-o ajuta pe cei din jur.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni