• PRO TV
  • Selena Gomez nu mai e o fata cuminte. Toti s-au grabit sa o fotografieze cand a aparut fara sutien in public si le-a aratat tuturor ca si-a marit sanii

Selena Gomez nu mai e o fata cuminte. Toti s-au grabit sa o fotografieze cand a aparut fara sutien in public si le-a aratat tuturor ca si-a marit sanii

Selena Gomez nu mai e o fata cuminte. Toti s-au grabit sa o fotografieze cand a aparut fara sutien in public si le-a aratat tuturor ca si-a marit sanii

Selena Gomez si-a facut o reputatie de fata cuminte de-a lungul anilor, insa cele mai recente scandaluri in care a fost implicata dupa relatia cu cantaretul canadian Justin Bieber si internarea la reabilitare in urma cu cateva luni au schimbat perceptiile fanilor sai.

Desi este adepta unui stil comod, rareori provocator, Selena Gomez a oferit o priveliste de vis pentru paparazzii care au fotografiat-o la intrarea unui restaurant din New York. Imbracata intr-un maiou negru, jeansi deschisi la culoare si un cardigan lejer, Selena a omis sa poarte sutien, iar bliturile fotografilor nu au ratat momentul.

VEZI IMAGINILE AICI

Despre vedeta s-a scris de multe ori ca ar fi apelat la o operatie de marire a sanilor, insa cantareata nu a confirmat informatia, insa nici nu s-a grabit sa o dezminta, iar cele mai recente imagini cu ea par sa puna capat speculatiilor.

"Frumoasa operatia de marire a sanilor. E trist ca si-a facut asta", "Deci zvonurile erau adevarate. Si-a marit sanii pentru Justin Bieber? De ce?", "Pare ca incearca sa o imite pe Kim Kardashian, seamana din ce in ce mai mult cu ea", au remarcat cativa dintre fanii vedetei cand au vazut fotografiile.

In urma cu cateva saptamani, tabloidele de peste Ocean au scris ca Selena Gomez a pus din nou capat relatiei cu Justin Bieber, dupa ce acesta a fost fotografiat inconjurat de femei pe un iaht. Mai mult, cantaretul nu si-a rezolvat inca problemele cu legea si trebuie sa urmeze un program de control al furiei dupa ce a fost acuzat de vandalism.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni