• PRO TV
  • Halle Berry spune ca nu a facut dus timp de doua luni pentru a intra in pielea unui personaj - VIDEO

Halle Berry spune ca nu a facut dus timp de doua luni pentru a intra in pielea unui personaj - VIDEO

Halle Berry spune ca nu a facut dus timp de doua luni pentru a intra in pielea unui personaj - VIDEO

Actrita Halle Berry a declarat recent, in timpul unei emisiuni de televiziune, ca nu s-a spalat doua luni, pentru a intra in pielea unei tinere dependente de cocaina, personaj pe care l-a interpretat in filmul "Febra iubirii". 

Halle Berry, in varsta de 47 de ani, si-a facut debutul in actorie alaturi de Samuel L. Jacksonin drama "Febra iubirii",in care a jucat rolul unei tinere dependente de cocaina si a decis sa nu se spele pe durata filmarilor, aproximativ doua luni, conform contactmusic.com.

"Nu am fumat crack. Acolo am tras linia, dar toate astea s-auintamplat cu 23 de ani in urma si eram incepatoare, asa ca nu puteam decat sa incerc sa fiu acel personaj, deci nu am facut dus pe toata durata filmarilor, adica aproximativ opt saptamani", a spus Halle Berry la emisiunea matinala "Live! with Kelly and Michael", de pe postul WABC-TV.

Zece ani mai tarziu, Halle Berry a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, cu rolul Leticiei Musgrove din filmul "Puterea dragostei", de Mark Forster.

Citeste mai multe pe mediafax.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni