• PRO TV
  • Trandafirul negru, misterul incepe sa prinda contur

Trandafirul negru, misterul incepe sa prinda contur

Trandafirul negru, misterul incepe sa prinda contur

Trandafirul Negru (titlul original Karagül), cea mai noua telenovela turceasca ce reusit sa impresioneze telespectatorii din intreaga lume, a dabutat la PRO TV pe 15 septembrie, ora 14:00. 

Misterul incepe sa prinda contur, iar dragostea primeaza in fata banilor. Primul episod dezvaluie viata linistita a unei familii asigurata de confortul material al unei afaceri prospere este pe cale sa isi schimbe radical cursul. 

Ebru, o sotie model care are grija de familia sa isi ia ramas bun de la sotul ei intr-o dimineata ca oricare alta, cu gandul ca seara acesta se va intoarce din vizita de afaceri din Halfeti asa cum a promis. 

Insa, in Halfeti situatia este cu totul diferita de cum si-o imagineaza Ebru. Murat, sotul ei, are o alta viata, un fiu adolescent si o familie cu probleme care este controlata de invidie. In lipsa sotului ei, Ebru descopera ca situatia lor materiala are de suferit. Au acumulat datorii la scoala, iar directorul se vede fortat sa le anuleze cursurile copiilor. 

Misterul si minciunile incep sa prinda contur, iar in mintea lui Ebru incepe sa incolteasca indoiala. Descopera in episodul de maine ce decizie va lua Murat si in ce situatii va fi pusa Ebru!

Intriga, povesti de dragoste, secrete si evenimente cruciale ce schimba destine pentru totdeauna, de luni pana vineri de la ora 14:00, la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni