• PRO TV
  • Imagini din Bucuresti si Romania rurala, promovate de un reporter National Geographic, pe Twitter - FOTO

Imagini din Bucuresti si Romania rurala, promovate de un reporter National Geographic, pe Twitter - FOTO

Imagini din Bucuresti si Romania rurala, promovate de un reporter National Geographic, pe Twitter - FOTO

Imagini din Bucuresti si mai multe zone rurale din România sunt promovate pe Twitter de un jurnalist de la National Geographic, care filmeaza de câteva zile un documentar despre tara noastra, in cadrul unui acord incheiat cu ANT, ce va fi difuzat in 10 tari in anul 2015.

Andrew Evans este editorialist al National Geographic Traveler, pentru care realizeaza rubrica "Digital Nomad". El calatoreste in lumea intreaga si impartaseste fanilor sai de pe Twitter experientele pe care le traieste in diverse destinatii de pe Glob, publicand pe aceasta platforma de microblogging numeroase fotografii si comentarii.

 

 

De o saptamana, el se afla la Bucuresti, unde filmeaza un documentar. S-a declarat impresionat de farmecul Capitalei Romaniei, in care arhitectura "Micului Paris" se impleteste armonios cu influentele otomane. A vizitat Centrul Vechi, Ateneul Roman, s-a plimbat pe malurile Dambovitei, s-a declarat cucerit de sarmalele romanesti si de bisericile stravechi.

"Ma aflu intr-un oras care celebreaza a 555-a aniversare, denumit dupa un cioban, care a facut parte din doua foste imperii, roman si otoman", scrie jurnalistul american.

intrucat echipa de filmare a sosit cu o intarziere de o zi, el a inceput sa descopere orasul singur, pe jos, cu aparatul de fotografiat in mana, fiind impresionat de arhitectura locala.

Citeste mai multe pe Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni