• PRO TV
  • Au facut fericiti sute de copii. 200 de "CicloMosi" au impartit cadouri persoanelor cu deficiente de vaz si auz din Cluj

Au facut fericiti sute de copii. 200 de "CicloMosi" au impartit cadouri persoanelor cu deficiente de vaz si auz din Cluj

Au facut fericiti sute de copii. 200 de "CicloMosi" au impartit cadouri persoanelor cu deficiente de vaz si auz din Cluj

Faima pretioaselor daruri din Transilvania a ajuns pana la Casa Regala a Marii Britanii, iar Printul Charles este fan declarat al bunatatilor romanesti.

Peste 200 de persoane imbracate in Mos Craciun au strabatut orasul Cluj, pe bicicleta.

Isi spun "CicloMosi" si au demonstrat ca nu ai nevoie de reni si de trasura pentru a oferi daruri de sarbatori. Astfel, cateva sute de copii cu deficiente de vaz si auz de la scolile speciale din judet au primit cadourile atat de asteptate.

Grupul a plecat din Piata Unirii si a strabatut centrul orasului pana la Sala Polivalenta din Cluj, unde ii asteptau mai bine de 450 de copii. Ideea le-a venit in urma cu 4 ani.

Fara sa stie ce urmeaza, copiii cu nevoi speciale de la scolile din judet cantau colinde in Sala Polivalenta. Odata ajunsi, cei 200 de "mosi" s-au apucat sa imparta cadouri celor mici.

Prin aceasta actiune caritabila, sute de copii au reusit sa zambeasca si sa uite de problemele cu care se confrunta zilnic.

Roxana Cziker, directorul Liceulului Special pentru Deficiente de Vedere: "Ei sunt extrem de fericiti. Au asteptat foarte mult momentul".

In semn de multumire copiii l-au salutat pe Mos Craciun prin limbajul semnelor.

Sursa: Stirile ProTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni