• PRO TV
  • "Nu vreau copii, nu vreau o cariera, vreau doar sa traiesc". Ce s-a intamplat cu aceasta tanara dupa ce medicii i-au spus ca mai are numai trei luni de trait

"Nu vreau copii, nu vreau o cariera, vreau doar sa traiesc". Ce s-a intamplat cu aceasta tanara dupa ce medicii i-au spus ca mai are numai trei luni de trait

"Nu vreau copii, nu vreau o cariera, vreau doar sa traiesc". Ce s-a intamplat cu aceasta tanara dupa ce medicii i-au spus ca mai are numai trei luni de trait

Cand a mers la un control medical pentru a afla de unde a aparut alunita de pe umar ei, o tanara a primit o veste extrem de trista: medicii i-au spus ca mai are numai trei luni de trait.

La 12 luni de la data cand a primit diagnosticul care ii curma viata, tanara traieste si scrie pe blogul personal. Dupa ce a aflat ca mai are trei luni de trait Emma a petrecut o mare parte din timpul ei cautand pe internet despre boala de care sufera si ce se va intampla cu ea.

 

Nemultumita de lucrurile pe care le afla, tanara s-a hotarat sa transforme blogul intr-un jurnal al bolii si sa scrie acolo tot ceea ce i se intampla in fiecare zi, sa inceapa de fapt o conversatie despre cancer. De la planuri pentru inmormantare, frica de a-si lasa singur sotul, pana la dorinta de a duce o viata normala, o multime de materiale pe astfel de subiecte sunt scrise in fiecare zi pe blogul ei.

 

Dupa ce si-a cunoscut sotul si el a fost alaturi de ea neconditionat, tanara a inceput un tratament impotriva bolii care vrea sa ii fure viata normala la care aspira, iar acum a ajuns sa traiasca pentru a-si indeplini fiecare scop al vietii ei. Daca prima data si-a dorit sa traiasca pana la ziua ei de nastere, mai apoi si-a propus sa isi vada nepotelul, apoi sa petreaca Craciunul alaturi de familie, iar acum traieste clipa ca si cum este ultima din viata ei.

Cea mai mare dorinta a Emmei este ca povestea ei sa ii ajute si pe alti oameni care se afla in situatia ei si sa stranga bani pentru un institut din Australia care se ocupa de oamenii cu astfel de probleme de sanatate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni