• PRO TV
  • Augustin Viziru a intrat in cel mai tare reality show 100% romanesc: "Ferma vedetelor"

Augustin Viziru a intrat in cel mai tare reality show 100% romanesc: "Ferma vedetelor"

Augustin Viziru a intrat in cel mai tare reality show 100% romanesc: "Ferma vedetelor"

“Ferma vedetelor”, cel mai tare reality show 100% romanesc care va debuta in martie la PRO TV, anunta un nou concurent din lista celor 12 vedete care s-au alaturat provocarii. Augustin Viziru este unul dintre cei 12 concurenti gata sa faca fata vietii la ferma, pregatindu-se intens pentru noile experiente unice pe care acest format le ofera. 

Augustin Viziru nu este la prima colaborare cu grupul PRO TV, el fiind un actor de succes care a atras simpatia publicului in super productii marca Acasa, precum Inima de tigan si Regina.

“Mi se pare un format foarte interesant, competitiv, si cum mie imi place foarte mult competitia am acceptat cu drag sa fac parte din el. Pana acum nu am avut nicio legatura cu mediul de la tara, nu stiu cu ce se mananca exact, dar sper sa invat din mers cat mai multe lucruri interesante.” – a declarat Augustin. 

Astfel, Augustin Viziru se alatura celor doua vedete anuntate pana in acest moment: Stefan Stan si Vica Blochina, alaturi de care va trai viata la ferma. Pentru 3 luni timpul va sta in loc pentru cele 12 vedete implicate si se va opri in vremea strabunicilor, cu traditii si conditii de trai neatinse de confortul lumii moderne. 

Concurentii se vor confrunta atat cu probe saptamanale date de Mentorul Fermei, cat si cu probe zilnice, iar in fiecare saptamana doi dintre concurenti vor intra la duel pentru a se lupta sa isi pastreze locul in concurs, insa unul dintre ei va parasi competitia. Probele vor fi diverse si ii vor pune pe concurenti in situatii limita.

Provocarile, intriga, stresul si lipsa hranei cu care vor trebui sa se confrunte cele 12 vedete vor fi doar cateva dintre elementele cheie ale show-ului. Cum vor face fata si cum vor reactiona in situatii extreme, ramane de vazut la Ferma Vedetelor, din martie la PRO TV. 

PRO TV – Gandeste liber!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni