• PRO TV
  • Dan Helciug si Mioara Velicu se pun pe treaba la Ferma Vedetelor

Dan Helciug si Mioara Velicu se pun pe treaba la Ferma Vedetelor

Dan Helciug si Mioara Velicu se pun pe treaba la Ferma Vedetelor

Ferma Vedetelor, cel mai tare reality show 100% romanesc care va incepe in curand la PRO TV, isi intregeste echipa de vedete cu Dan Helciug si Mioara Velicu. Cei doi se pregatesc sa infrunte viata la ferma alaturi de ceilalti concurenti deja confirmati: Stefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim si Tudorel Filimon.

Dan Helciug este hotarat sa aduca muzica la ferma, iar umorul si dezinvoltura sa sunt doar doua dintre elementele care ne fac sa credem ca evolutia sa in acest show va fi cel putin interesanta si presarata cu determinare si haz.   

Am acceptat provocarea pentru ca imi place ideea si pentru ca sotia mea a hotarat ca a venit timpul sa fac armata :). Proiectul este exceptional! Are sanse foarte mari sa dezvolte o audienta de top, insa nu m-am pregatit in nici un fel special! Vreau sa ma bucur 100% de aceasta experienta noua.” – spune Dan.

Interpreta de muzica populara Mioara Velicu este determinata sa aduca spiritul traditional la Ferma Vedetelor si sa le impartaseasca colegilor din experienta ei de viata: “Consider ca este o provocare pentru ca voi fi in comapania mai multor persoane care au pareri diferite. Vreau sa arat ca cei de varsta mea pot fi folositori si ne putem adapta in orice situatie. Stiu ca va fi greu, dar mai stiu si ca nu exista "nu pot", exista "nu vreau", iar viata mi-a aratat ca pot sa si castig, dar sa si pierd. Familia m-a incurajat sa particip la acest show. Imi este si teama, dar sunt si curioasa. Merg cu Dumnezeu inainte!”.

Viata in ferma nu va fi una usoara, iar cei 12 concurenti vor avea batai de cap atat cu lipsa de intimitate, frigul, organizarea muncii, cat si cu sarcinile pe care vor trebui sa le duca la bun sfarsit. Iulia Vantur, gazda acestui show, va fi alaturi de ei, ii va indruma in activitatile lor si ii va sprijini atunci cand viata la ferma poate deveni prea dificila.

Peripetiile prin care vor trece, cum se vor descurca 12 firi diferite in aceeasi casa, in conditii de viata extreme si lipsite de confort, vom vedea din martie in cel mai tare reality-show 100% romanesc: Ferma Vedetelor!

PRO TV – Gandeste liber!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni