• PRO TV
  • Doinita Oancea si Corina Dragulescu fac echipa la Ferma Vedetelor

Doinita Oancea si Corina Dragulescu fac echipa la Ferma Vedetelor

Doinita Oancea si Corina Dragulescu fac echipa la Ferma Vedetelor

Ferma vedetelor isi completeaza lista de fermieri celebri cu inca doua nume! Doinita Oancea si Corina Dragulescu fac echipa si se pregatesc sa traiasca viata la ferma alaturi de: Stefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug si Mioara Velicu. 

Doinita Oancea, actrita care s-a facut remarcata in telenovele marca Acasa precum Regina sau Inima de Tigan, se pregaste sa isi faca bagajul si sa schimbe peisajul de oras cu cel din mediul rural. Doinita renunta la petrecerile mondene pentru a trai timp de trei luni intr-o ferma izolata, lipsita de confortul lumii moderne.  

“Sincer... nu am avut timp sa ma pregatesc de niciun fel.  Doar mi-am facut timp pentru a-mi cumpara cele necesare si a instiinta cativa oameni apropiati care sa se ocupe de una alta cat voi sta plecata! Cred ca totul va fi dificil! E o surpriza totala pentru mine. Va fi cea mai mare nebunie din viata mea. Nu am trait niciodata in astfel de conditii si nu pot sa spun nimic. Stiu doar ca nu sunt obisnuita sa imi lipseasca minimul de confort.” – spune Doinita.

Si Corina Dragulescu, sotia celebrului gimnast Marian Dragulescu, se pregateste pentru intrarea in casa. Corina este determinata sa isi aduca aportul prin munca la Ferma Vedetelor si mizeaza pe taria de caracter care spera sa o ajute in acest show. 

“Sunt dependenta de provocari si experiente noi. Nu ma pregatesc in mod special pentru debutul emisiunii, ci merg pas cu pas si descopar atat lucruri noi cat si oameni minunati. La prima vedere sunt cea mai firava persoana dintre toti concurentii, dar am o inima de leu, sper sa-mi ajute! Mi-ar placea sa fiu suficient de abila si puternica incat sa castig acest concurs. Fiind o multime de necunoscute in aceasta ecuatie, nu-mi cunosc sansele reale... Nu am trait niciodata la tara si cred ca acest mediu ma va surprinde intr-un fel sau altul.” – povesteste Corina. 

Pe langa afinitatile dintre concurenti, telespectatorii vor fi martorii unor transformari spectaculoase, vor patrunde in viata celor 12 vedete si ii vor cunoaste exact asa cum sunt ei. Cine vor fi cei puternici, cei slabi, cine este cel mai harnic si cine se pricepe cel mai bine la munca in gospodarie ramane de vazut. 

Peripetiile prin care vor trece, cum se vor descurca 12 firi diferite in aceeasi casa, in conditii de viata extreme si lipsite de confort, vom vedea din martie in cel mai tare reality-show 100% romanesc: Ferma Vedetelor!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni