• PRO TV
  • A doua editie Ferma Vedetelor a adus noi provocari pentru cei 12 fermieri

A doua editie Ferma Vedetelor a adus noi provocari pentru cei 12 fermieri

A doua editie Ferma Vedetelor a adus noi provocari pentru cei 12 fermieri

Prima zi si prima noapte la Ferma Vedetelor au fost de neuitat. Frigul a fost cel care le-a dat cele mai multe batai de cap celor 12 fermieri, si nici inghesuiala din dormitoare nu i-a putut incalzi atat de mult cum si-ar fi dorit. Aceasta situatie a fost subiectul principal al glumelor de inviorare la prima ora a diminetii. “La temperatura asta ne mentinem si tineri”, a spus Iftimoaie, iar Augustin a completat: “Ramanem drepti!”.

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:30 - 22:21. Peripetiile celor 12 fermieri au fost urmarite la nivel national de aproximativ 2.2 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 20:59, aproape 2.5 milioane de persoane priveau ce se intampla la ferma. 

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, show-ul a condus detasat topul audientelor cu 11.9 puncte de rating si 25.3% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina 4.8 rating si 10.3% share. 

Dimineata la Ferma Vedetelor a inceput cu gimnastica de inviorare in loc de cafea, micul dejun si spalatul pe dinti in tandem. Masa este locul in care se iau deciziile, iar Mioara, fermierul saptamanii, a impartit sarcinile pentru ziua in curs. 

Baietii au adus lemne, au pus pirostriile in curte pentru a incalzi apa si s-au apucat de construirea grajdului. Fetele au facut curatenie, au maturat, au scuturat paturile si covoarele, au spalat vasele si s-au apucat de gatit.

Nea Rata si-a facut aparitia cu cel mai nou personaj care a intrat in Ferma Vedetelor: capra Cerasela! Surpriza a fost ca Cerasela nu a venit singura, ci are doi iezi care urmeaza sa vina pe lume in scurt timp. Fermierii au fost fascinati de capra, insa ei nu pot avea niciun beneficiu de pe urma ei, ci vor trebui doar sa o ingrijeasca. Dupa ce a inspectat grajdul construit de concurenti, Nea Rata a dat verdictul: “E bine!”.

Iulia Vantur a venit pentru a stabili impreuna  cu cele 12 vedete cine vor fi cei doi servitori ai saptamanii, cei care vor trebui sa faca menajul, mancare, sa aiba grija de capra si nu vor avea voie sa stea la masa cu ceilalti fermieri. 

Numirea servitorilor a fost primul moment tensionat, dar care a adus si multe zambete. Fiecare a trebuit sa nominalizeze pe cineva, iar Tudorel Filimon, din cauza starii de sanatate, si Corina Dragulescu au primit cele mai multe vorturi. Insa, decizia finala i-a apartinut in totalitate Mioarei, care a ales sa ii puna servitori pe Oana Radu si Tudorel Filimon. 

Cele 12 vedete au primit prima lor sarcina umanitara si au acceptat sa ajute o batranica cu taierea lemnelor pentru foc. 

In aceasta seara, telespectatorii vor vedea ce cadou primeste Corina de ziua ei, cine este cel mai rasfatat personaj, cum va evolua starea de sanatate a lui Tudorel Filimon si care este verdictul doctorilor, dar si cat de altruisti sunt cei 12 fermieri. 

Cel mai tare reality show 100% romanesc se vede de luni pana joi si sambata, de la 20:30, la PRO TV!

Toate editiile Ferma vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro.

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni