• PRO TV
  • Tudorel Filimon este primul concurent care a parasit Ferma Vedetelor!

Tudorel Filimon este primul concurent care a parasit Ferma Vedetelor!

Tudorel Filimon este primul concurent care a parasit Ferma Vedetelor!

Conditiile de la Ferma Vedetelor nu sunt deloc usoare, frigul este cel cu care se lupta in fiecare zi. Au avut doua zile in care sa se acomodeze, sa realizeze unde sunt si sa se apuce de munca. Cea de-a treia zi in Ferma Vedetelor i-a gasit pe concurenti mai optimisti si mai determinati, pusi pe treaba de la prima ora a diminetii. “A treia zi in ferma parca e mai bine, incep sa ma obisnuiesc! “-  a declarat Stefan Stan.

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:29 - 21:26. Peripetiile celor 12 fermieri au fost urmarite la nivel national de aproximativ 2 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 21:08, aproape 2.4 milioane de persoane priveau ce se intampla la ferma. 

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, show-ul a condus detasat topul audientelor cu 12.5 puncte de rating si 26% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina rezultate de doua ori mai mici: 6.0 rating si 12.6% share. 

Tudorel Filimon este primul concurent care a parasit Ferma Vedetelor! Din cauza problemelor de sanatate cu care a intrat in casa si a conditiilor de trai, starea lui s-a agravat, iar febra a pus stapanire pe el. Interventia medicilor a avut o singura concluzie: “Mergem la spital!“. Toti colegii sai l-au aplaudat cand a iesit pe usa si i-au spus ca il asteapta inapoi cand se va face bine, iar Cristina Cioran a adaugat: “De la femei ti se trage!”

Concurentii au fost nevoiti sa aleaga un alt servitor in locul lui Tudorel, pentru a duce la bun sfarsit aceasta saptamana. Dan Helciug, Ionut Iftimoaie si Dima Trofim s-au oferit sa fie ei servitori, insa Mioara Velicu l-a ales pe Dima. Tot ieri emotiile au fost la cote maxime cand s-a ales si primul duelist pentru sambata, Oana Radu fiind cea aleasa de Mioara, fermierul saptamanii.

Concurentii au muncit de la primele ore ale diminetii. S-au trezit, au pregatit aluatul, au facut turte, au spart lemne pentru foc, au pregatit masa si apoi s-au apucat de sarcinile pe care le au de indeplinit. Cea mai rasfatata in Ferma Vedetelor este capra Cerasela – locuieste singura, are mancare la discretie si toata lumea ii acorda atentie – “Avem o capra cocheta!”a spus Oana Radu. 

Surpriza zilei a venit din partea Iuliei Vantur pentru Corina Dragulescu care a primit de la sotul ei un imens buchet de flori si cateva fotografii, insa si un pachet de drojdie. Nea Rata le-a adus o caruta de lemne pe care concurentii trebuie sa o sparga pentru o batrana careia i-au promis ajutorul lor. Pe langa lemne, Nea Rata a adus si materiale de constructii si un godin pentru caldura. “O sa te sarut de fiecare data cand vii ca sigur ai ceva mata pentru noi!” i-a spus Mioara cand l-a vazut. 

In aceasta seara, telespectatorii vor vedea ce li s-a intamplat concurentilor in mijlocul noptii, ce metode de inviorare au gasit baietii, ce super-puteri are Augustin, ce schimbare de atitudine are Oana si cine va fi cel de-al doilea duelist. 

Cel mai tare reality show 100% romanesc se vede de luni pana joi si sambata, de la 20:30, la PRO TV!

Toate editiile Ferma vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro.

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni