• PRO TV
  • Greierasul Dan Helciug este fermierul saptamanii la Ferma Vedetelor

Greierasul Dan Helciug este fermierul saptamanii la Ferma Vedetelor

Greierasul Dan Helciug este fermierul saptamanii la Ferma Vedetelor

Dupa munca si rasplata – asa poate fi descrisa ziua de duminica la Ferma Vedetelor. Fermierii au avut parte de o zi plina de activitati, iar atunci cand te relaxezi timpul parca trece altfel. Au jucat fotbal si au primit un colet surpriza, iar muzica nu a lipsit nici in aceasta zi din casa. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita, in intervalul 20:30 - 22:25, de aproximativ 2 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 20:55, peste 2.3 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. 

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider detasat in topul audientelor cu 11.3 puncte de rating si 24.6% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina 5.9 rating si 12.9% share. 

Dimineata a inceput cu activitatile de rigoare pentru a pregati masa si a se incalzi: spartul lemnelor, facutul painii, incalzitul apei in curte pentru a spala. “Ce credeti? Dan este in curte, sparge lemne!” – a spus Doinita, iar Cristina a completat: “El toata saptamana ne-a distrat cat am muncit, acum cand vrem sa ne distreze, el munceste!”. Augustin a plans de foame pe la geamuri, iar Cristina i-a sarit in ajutor cu un cotor de varza care a fost intruchipat pe rand in imaginatia lui de friptura si ananas. 

Iubirea a fost la cote maxime dis de dimineata. Cand a intrat in casa Dan a pupat toate fetele si bonus pe Iftimoaie. Tot Dan a fost cel care a descoperit ravasul misterios in timpul plimbarii sale de revigorare. Ravasul le-a adus o noua provocare, iar faimosii fermieri s-au organizat si au plecat in cautarea lui, insa nu inainte de a ii pregati Doinitei un tort de gem si de a ii canta La multi ani! Doinita a fost coplesita de emotii si a izbucnit in plans, iar Stan a punctat: “S-a intristat ca i-am urat de sanatate si de fericire?”. Momentul a culminat cu un dans in jurul mesei pe muzica Mioarei. 

Coletul misterios care ii astepta langa lac continea un buchet de flori pentru Doinita, o scrisoare de la mama ei care a coplesit-o de emotie, placinta cu mere, placinta cu branza si doua sticle cu cafea. Insa, pentru a le obtine, concurentii au trebuit sa joace fotbal in noroi. Partida de fotbal i-a prins pe unii dintre ei in offside, iar castigatoare a iesit echipa formata din Vica, Ionut, Dan si Stefan. La capitolul arbitrare s-a hotarat: a fost blat… de mere sau de branza, pentru ca Mioara, arbitrul meciului, era cu gandul doar la placintele castigate. 

Seara de duminica a adus o petrecere pe cinste la Ferma Vedetelor, care s-a lasat cu muzica si dans pe masa. Imnul fermei I feel dirty, o adaptare dupa celebra piesa I feel pretty, a rasunat in toata padurea. Insa nu toti concurentii s-au simtit la fel de bine, iar dimineata de luni a fost inceputa in lacrimi de Corina, care s-a simtit luata prea mult peste picior si a decis sa puna piciorul in prag. 

Luni, nea Rata le-a adus proviziile pentru saptamana aceasta si le-a dat sarcina pe care trebuie sa o indeplineasca pana la sfarsitul saptamanii: au de construit o sera. Reactia lor a fost: “O ce? La o sauna nu te-ai gandit?”, insa raspunsul a venit imediat: “Daca o sa fie cald o sa stati si ca in sauna in ea!”. 

Pentru ca voia buna este un principiu pe care se ghideaza nea Rata, acesta a venit si cu o mica provocare. Concurentii au trebuit sa aduca doi copaci cazuti din padure, iar cei care ajung primii primesc recompensa cafea. Cursa a fost una plina de peripetii si sabotari pe ultima suta de metri, insa de premiu s-au bucurat toti. 

Doctorul a intervenit pentru a doua oara la Ferma Vedetelor. De data aceasta Mioara nu s-a simtit prea bine, iar in urma consultatiei a descoperit ca are tensiunea mare, insa nu a fost nimic grav. Nici Stefan nu s-a simtit prea bine si a stat in pat la caldura. 

Iulia Vantur a venit in casa cu scrisoarea de la Oana Radu, in care aceasta nominaliza fermierul saptamanii. Pronosticurile concurentilor s-au indreptat catre Dan, Ionut, Corina, Cristina sau Stefan, insa castigatorul a fost Dan. Decizia a fost o surpriza la fel de mare pentru el cat si pentru restul, care au sarit in sus de bucurie: Eu sunt veriga slaba! – a tinut Dan sa precizeze. 

Prima comanda ca fermier al saptamanii: “Petreceri in fiecare zi!” si a continuat: “O sa ii cumpar un porc lui Augustin, iar fetelor o sa le facem un centru SPA!”.

Astazi de la 20:30, telespectatorii vor vedea ce surpriza frumoasa le aduce nea Rata fermierilor, care este cea mai mare provocare de pana acum care a facut-o pe Cristina sa exclame: “Mi se pare genial!”, dar si ce se intampla cu Vica. 

Cel mai tare reality show 100% romanesc se vede de luni pana joi si sambata, de la 20:30, la PRO TV! Toate editiile Ferma vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni