• PRO TV
  • Stefan Stan este cel de-al doilea concurent eliminat de la Ferma Vedetelor

Stefan Stan este cel de-al doilea concurent eliminat de la Ferma Vedetelor

Stefan Stan este cel de-al doilea concurent eliminat de la Ferma Vedetelor

Dupa Oana Radu care a parasit concursul dupa prima saptamana, Stefan Stan este cel de-al doilea participant la Ferma Vedetelor care a iesit din cursa pentru castigarea marelui premiu. 

Stefan Stan si Augustin Viziru au fost cei doi concurenti care au ajuns la duel, iar in urma probelor la care au fost supusi, Viziru a fost cel care a iesit invingator, iar fostul castigator de la Vocea Romaniei a fost eliminat.

De-a lungul celei de-a doua saptamani petrecute la "Ferma Vedetelor", Dan Helciug, Fermierul Saptamanii, a ales doi Servitori. Rolul acestora este sa indeplineasca orice cerinta si sa aiba grija ca ferma sa functioneze perfect.

Tot el a ales si si primul duelist, pe Augustin Viziru, care a fost primul concurent ce a riscat eliminarea si sansa de a pierde premiul de 50.000 de euro. Potrivit regulamentului, primul duelist l-a ales si pe al doilea, asa ca Augustin a decis ca cel pe care ar putea sa-l invinga la proba finala este Stefan Stan, lucru care s-a si intamplat pana la urma.

Inainte de duel, cei doi au petrecut o noapte singuri, fiecare in cate o cabanuta din padure. A doua zi, duelistii au fost supusi probelor "Salvat de clopotei" si "Potriveste bustenii", care le-au testat, forta si anduranta, ambele fiind castigate de Augustin Viziru.

Pentru ca a invins in cele doua runde, Augustin Viziru a ramas in ferma, iar Stefan Stan a parasit-o, fara sa mai fie supusa si la cea de-a treia runda.

Inainte de a se intoarce in Bucuresti, cantaretul a scris o scrisoare in care a desemnat fermierul spatamanii urmatoare. Acesta va fi dezvaluit in episodul de luni al emisunii "Ferma Vedetelor".

Emisiunea "Ferma Vedetelor" se vede integral si pe www.voyo.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni