• PRO TV
  • Augustin Viziru a iesit invingator, iar Stefan Stan a parasit Ferma Vedetelor

Augustin Viziru a iesit invingator, iar Stefan Stan a parasit Ferma Vedetelor

Augustin Viziru a iesit invingator, iar Stefan Stan a parasit Ferma Vedetelor

Dupa doua saptamani in care Stefan Stan a rezistat in conditii de trai ca acum 100 de ani, ieri seara a parasit cel mai bun reality show 100% romanesc, Ferma Vedetelor, in urma duelului cu Augustin Viziru. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita in intervalul de difuzare, 22:23 - 00:27, de peste 1.1 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 22:58 peste 1.6 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 8.4 puncte de rating si 24.5% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 6.7 puncte de rating si 19.6% share. 

Dimineata la Ferma vedetelor a inceput diferit pentru fiecare fermier. Cristina a primit afectiune din partea caprei Cerasela: “Dragostea asta de animal e dubioasa rau!”, iar Ionut si Stefan s-au intanit in bucatarie unde au dezbatut care sunt sansele de castigare a duelului. 

Cei doi duelisti se antreneaza impreuna pentru marea confruntare, dand dovada de fair-play, insa acest lucru nu a durat foarte mult, deoarece tensiunile intre ei au inceput sa apara la micul dejun. In timp ce Stefan manca, Augustin il teroriza. Stefan nu a ezitat sa isi ia revansa in scurt tim, toata ziua fiind presarata de rautati, de tachinari si de incercari de a se faulta reciproc. 

Dan, Ionut, Stefan si Augustin au avut un moment demn de Pacala! Dupa ce au terminat de construit structura serei, acestia si-au dat seama ca scara a ramas in interior si s-au chinuit minute in sir pentru a o scoate: “Poate rupem sandramaua!”, a spus Dan. Singura lor solutie a fost sa o demonteze: “Suntem atat de priceputi incat am construit scara in interiorul serei. Nu mai puteam sa scoatem scara de acolo, a trebuit sa o demontam, sa o rupem!” – a declarat Augustin. 

Nea Rata a spus de cand a sosit la ferma: “Acum pare putin a Ferma Vedetelor!”, dupa care si-a inceput inspectia. Cand a cerut anumite scule ca sa ii invete cum se planteaza un copac a constatat cu uimire ca Dan nu face diferenta intre ele: “Nu cazmaua, sapa!”, “Nici nu stiti ce e aia sapa!”. Nici in aceasta saptamana fermierii nu au reusit sa castige toti argintii. Nea Rata le-a platit doar 30 de arginti, urmand sa le dea restul de 20 daca termina toata treaba pana luni. 

Cei doi duelisti, plini de emotii, si-au luat la revedere de la colegii lor si au plecat cu bagajul facut catre camerele special amenajate pentru ei in padure. Inainte sa plece, Augustin i-a spus Doinitei: “O sa-ti fie dor de mine si promiti ca nu dormi cu niciun barbat, da?”. Doinita i-a oferit inelul de logodna drept talisman norocos pentru duel. Dan crede ca acest duel va fi foarte strans si a declarat: “O sa fie o infruntare destul de stransa, zic eu!”, iar Cristina s-a entuziasmat: “Maine, la duel, abia astept sa vad si eu un duel intre barbati!”.

Dimineata duelului a inceput cu o incalzire usoara pentru Stefan si muncile zilnice pentru restul fermierilor. Concurentii s-au pregatit, s-au imbracat cu hainele bune, fetele s-au aranjat si au plecat cu veselie si cantec catre hambarul deciziei, unde ii astepta Iulia Vantur, pregatita sa dea startul primului duel intre barbati. 

Discutia cu Iulia a scos la iveala noi elemente surpriza. Intrebat cine este persoana de care s-a apropiat cel mai tare la Ferma Vedetelor, Dima a spus ca este Vica, iar Cristina a completat: “Eu cred ca se leaga o idila la noi in ferma!”. 

Cei doi duelisti au intrat in hambar aclamati si aplaudati de colegii lor. Prima proba cu care s-au confruntat a fost Salvat de clopotel. Cei doi au fost legati la ochi si au avut centuri care aveau la spate o funie cu clopotei, cel care reusea sa ia primul funia castiga prima runda. Augustin s-a miscat cu agilitate si s-a aruncat in genunchi de bucurie ca a reusit sa castige prima proba. 

Pentru cea de-a doua proba, Potriveste busteanul, cei doi concurenti au avut la dispozitie busteni pe care au trebuit sa ii taie astfel incat sa incapa printr-o gaura. Cel care a spart cea mai mare cantitate de lemne si a iesit invingator a fost din nou Augustin. Astfel, el a ramas in continuare la Ferma Vedetelor.

Stefan si-a luat la revedere de la concurenti, insa nu inainte de a le spune: “Am o surpriza fantastica pentru voi toti. Va multumesc si imi sunteti foarte dragi!”. El i-a lasat vesta mostenire lui Augustin, a cantat impreuna cu colegii sai imnul fermei I feel dirty, apoi si-a strans lucrurile, a luat amintire paravanul si a parasit ferma. 

“Ferma Vedetelor a fost o experienta din viata mea. A fost genul acela de experienta care iti demonstreaza ca niciodata nu stii totul despre ceilalti, dar nici despre tine. Ajungem sa credem ca suntem dependenti de telefoane si tehnologie, dar eu am descoperit ca dupa doua zile de "sevraj", pot sa traiesc linistit si fara telefon. N-as fi crezut niciodata ca o sa ma bucur asa de mult de un stil de viata atat de simplu. In ceea ce ii priveste pe ceilalti, am avut surprize placute si neplacute. Pentru ca oamenii pusi in situatii extreme isi dau jos mastile si unii raman frumosi, altii... ghebosi.” – a declarat Stefan dupa ce a plecat din casa. 

Cum debuteaza noua saptamana la Ferma vedetelor puteti vedea luni, incepand cu 20:30! Tot atunci vom descoperi ce s-au jucat fermierii, de ce s-a saturat Dima la Ferma Vedetelor, care sunt ultimele barfe de la Ferma Gossip, dar si pe cine a lasat Stefan Stan fermierul saptamanii. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni