• PRO TV
  • Roxana Ionescu si Lucian Viziru s-au alaturat concurentilor de la "Ferma Vedetelor"

Roxana Ionescu si Lucian Viziru s-au alaturat concurentilor de la "Ferma Vedetelor"

Roxana Ionescu si Lucian Viziru s-au alaturat concurentilor de la "Ferma Vedetelor"

A treia saptamana de la "Ferma Vedetelor" a inceput cu o surpriza de proportii. Formula de noua vedete ramase in competitie a fost completata cu doua noi "achizitii".

Nea Popa si doamna Mioara Velicu au vrut sa-si compenseze lipsa. Cei doi si-au dat seama cat de greu le este celor ramasi sa faca fata provocarilor fermei, asa ca le-au trimis doi inlocuitori tineri si in forta, care sa le dea o mana de ajutor.

Astfel, Roxana Ionescu si Lucian Viziru i-au luat total prin surprindere cand i-au anuntat ca vor sa contribuie la reabilitarea fermei, dar si sa le faca mai mare concurenta la premiul de 50.000 de euro.

Roxana Ionescu a renuntat la viata de lux din Bucuresti, la dependenta de creme si orele de fitness in favoarea unei vieti primitive si dure: "Am incredere in fortele mele, stiu anumite lucruri invatate de la bunicii mei si promit sa le pun in practica aici, la ferma", a spus ea inainte de a pleca la ferma.

La randul sau, Lucian Viziru a renuntat la job-ul lui din Germania si s-a intors pe plaiurile mioritice hotarat sa demonstreze ca nu numai fratele lui, Augustin, se pricepe sa faca treaba intr-o ferma veche de 100 de ani.

Lucian i-a lasat in urma pe sotia si pe fiul lui, dar sta cu gandul la ei si spera chiar ca la un moment dat sa ii poata aduce si pe ei intr-o vacanta la atara 100% autentic romaneasca.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni