• PRO TV
  • Un roman din Irlanda a returnat 1.500 de euro gasiti la gunoi

Un roman din Irlanda a returnat 1.500 de euro gasiti la gunoi

Un roman din Irlanda a returnat 1.500 de euro gasiti la gunoi

Romanul Costica N., angajat al centrului de reciclare Panda din Dublin, a gasit 1.500 de euro intr-o pereche de pantofi aruncati de o batrana. Romanul nu a stat pe ganduri, semnaland cazul sefului sau, care a returnat banii unei cliente bolnave de Alzheimer.

Un roman care lucreaza ca angajat la un centru de colectare a deseurilor din Irlanda a ajuns in atentia presei dupa ce a returnat suma de 1.500 de euro gasita intr-un container de gunoi.

Pensionara ascunsese banii in pantofi, dar uitase de ei si a aruncat incaltamintea. "Nu stiam ca mama aruncase banii pana nu am fost contactate de firma de reciclare. Este o mare usurare si o surpriza ca am primit banii inapoi", a spus fiica pensionarei, citata de publicatia Irish Mirror.

"Am fost foarte fericiti ca am putut sa returnam banii pierduti ai clientului nostru. Vom continua sa fim vigilenti si sa depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca banii aruncati din greseala la gunoi sunt returnati proprietarului", a declarat si Brian McCabe, director executiv al Panda.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni