• PRO TV
  • Cum s-a schimbat Ferma Vedetelor in prima luna

Cum s-a schimbat Ferma Vedetelor in prima luna

Cum s-a schimbat Ferma Vedetelor in prima luna

Ferma Vedetelor a implinit deja o luna de cand concurentii au intrat in casa si s-au apucat de treaba pentru a atinge scopul final de a transforma o ferma dezafectata intr-una functionala, asa cum orice ferma adevarata ar trebui sa fie, pana la finalul celor trei luni pe care le petrec acolo.

Initial, 12 vedete au intrat in ferma si au pus umarul la munca, lucrand impreuna pentru acelasi scop. Acum au mai ramas doar opt vedete in competitie: Augustin Viziru, Corina Dragulescu, Cristina Cioran, Dan Helciug, Dima Trofim, Doinita Oancea, Ionut Iftimoaie si Vica Blochina. Ei lucreaza din greu pentru a transforma Ferma Vedetelor intr-un loc roditor, iar faptul ca sunt din ce in ce mai putini nu schimba cu nimic volumul de munca, ci din contra, subliniaza aportul fiecaruia la imbunatatirea conditiilor din ferma. 

Pe parcusul primei luni, concurentii au construit un grajd pentru vaci, adapost pentru porci si oi, solar, cotet pentru gaini, au invatat sa puna rasaduri, sa mulga vaca, sa faca branza, unt, smantana, dar si cum sa se organizeze astfel incat sa le ajunga alimentele timp de o saptamana. 

Nici la aspectul fermei nu s-au lasat mai prejos si au varuit, au vopsit veranda, usile, grinzile, geamurile, grajdul si toaleta si au plantat copaci si flori. Au invatat cum sa aiba grija de animale, iar capra Cerasela i-a cucerit pe toti cu dragostea ei.

In editia din aceasta seara, de la 20:30, concurentii vor avea parte de o mare surpriza, pe care o asteapta de cand au intrat in ferma. Telespectatorii vor descoperi ce alte provocari vor mai primi, dar si pe cine a desemnat Lucian ca fermier al saptamanii. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni