• PRO TV
  • Corina, asa cum nu a mai fost fotografiata pana acum. Ipostaza sexy care i-a luat prin surprindere pe fani

Corina, asa cum nu a mai fost fotografiata pana acum. Ipostaza sexy care i-a luat prin surprindere pe fani

Corina, asa cum nu a mai fost fotografiata pana acum. Ipostaza sexy care i-a luat prin surprindere pe fani

Corina este cunoscuta in showbizul autohton ca fiind una dintre artistele care se implica total in proiectele muzicale pe care le realizeaza. Vedeta este constienta de faptul ca interesul publicului trebuie mentinut in permanenta. De aceea, Corina nu rateaza nicio ocazie prin care ar putea sa isi impresioneze admiratorii. 

Dupa Paste, Corina si-a surprins fanii cu o fotografie inedita. Imbracata sumar si cu o pereche de urechi de iepuras puse pe cap, cantareata s-a lasat fotografiata in gradina. Ipostaza sexy in care a fost surprinsa de aparatul de fotografiat a facut deliciul domnilor, care si-au manifestat incantarea in mesajele transmise vedetei.

Citeste si: Catalin si David Maruta, surpriza emotionanta pentru Andra. Ce gest emotionant au facut pentru viitoarea mamica

Prin publicarea acestei fotografii, Corina demonstreaza inca o data ca este o femeie frumoasa, constienta de atuurile sale fizice. Mai mult, artista dovedeste ca este posesoarea unei siluete de invidiat.

"Nu aveai bluza?" sau "C-am sexy poza! Nu crezi? Oricum, e placut!" sunt doar cateva dintre comentariile scrise de fanii cantaretei.

Dupa atatea cadouri, iepurasul de Pasti are nevoie de in pic de odihna, nu?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni