• PRO TV
  • Ce spun mainile despre personalitatea ta. Care sunt cele trei tipuri comportamentale, in functie de lungimea degetelor

Ce spun mainile despre personalitatea ta. Care sunt cele trei tipuri comportamentale, in functie de lungimea degetelor

Ce spun mainile despre personalitatea ta. Care sunt cele trei tipuri comportamentale, in functie de lungimea degetelor

Cat de multe poate spune lungimea degetelor despre caracterul unei persoane? Potrivit publicatiei de stiinta HigherPerspectives, exista trei tipuri de personalitati, in functie de lungimea inelarului si aratatorului:

A) Sarmantii

Cei care au degetul mijlociu mai lung decat aratatorul sunt persoane sarmante, de multe ori irezistibile. Au darul vorbirii si isi pot argumenta atat de bine toate parerile incat este greu sa ii refuzi. Se descurca excelent in orice situatie si au o abordare agresiva, dar care da rezultate atunci cand au de rezolvat o problema. In ciuda aparentelor, aceste persoane au si o latura mai sensibila si pot fi plini de compasiune uneori. Multi aleg sa fie oameni de stiinta, ingineri, soldati sau orice alta profesie care le stimuleaza intelectul.

B) Increzatorii

Cei care au inelarul mai scurt decat aratatorul sunt persoane cu multa incredere in sine. Prefera munca individuala si se simt mai bine cand pot sa lucreze in izolare, deoarece asa ating maximul de eficienta. Sunt orientati spre obtinerea rezultatelor si urasc sa fie intrerupti sau deranjati la locul de munca, dar asta nu inseamna neaparat ca sunt introvertiti. Apreciaza de multe ori ceea ce au, dar isi doresc mereu mai mult atat de la ei insisi, cat si de la cei din jur.

Citeste mai multe pe stirileprotv.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni