• PRO TV
  • George Vintila, Gina Pistol si Roxana Ionescu au facut echipa buna cu ceilalti fermieri din Ferma Vedetelor

George Vintila, Gina Pistol si Roxana Ionescu au facut echipa buna cu ceilalti fermieri din Ferma Vedetelor

George Vintila, Gina Pistol si Roxana Ionescu au facut echipa buna cu ceilalti fermieri din Ferma Vedetelor

George Vintila, Gina Pistol si Roxana Ionescu au fost primiti cu bucurie de ceilalti concurenti, orice mana in plus de ajutor fiind binevenita. Cel mai placut surprins de aparitia celor trei in emisiune a fost Ionut Iftimoaie, acesta fiind extrem de incantat de cat de priceput si dornic sa lucreze este George Vintila.  

Ferma Vedetelor a fost urmarita in intervalul de difuzare 20:30 - 21:27 de aproximativ 1.6 milioane de romani. In minutul de aur, de la 21:25, aproape 2.2 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 9.2 puncte de rating si 21.9% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 6.1 puncte de rating si 14.7% share.

George a demonstrat inca din prima zi ca poate fi un fermier de baza! „Sa fie cu noroc! Bine ai venit in grajd!”, i-a spus Ionut cand l-a vazut mulgand vaca. Extrem de hotarat, aceasta a pus mana pe unelte pentru a construi o camera de baie, un element obisnuit pentru viata cotidiana, dar unul de lux la Ferma Vedetelor. 

In tot acest timp, Vica s-a apucat de un antrenament intens de fitness! Caramida cu caramida, a mutat pret de cativa pasi materialele de constructii. Totul sub ochii amuzati ai baietilor, care nu au scapat nicio miscare a exercitiului de stretching. 

Din emisiunea de aseara nu au lipsit momentele de relaxare sau cele de olarit. Nea Rata i-a vizitat si ieri pe cei mai harnici fermieri din tara! Gina l-a intampinat cu voie buna si i-a spus: „Am o mamaie care te simpatizeaza. Te-as lua de bunic!”. Cu rabdare, acesta i-a aratat si explicat Roxanei cum sa sape eficient gradina. Pe langa constructia viitoarei camere de baie, George a fost implicat si in lectia de olarit. Totodata, Nea Rata le-a propus un schimb fermierilor: diferite beneficii in schimbul unor vase proaspat iesite din mainile harnice ale acestora. 

Iulia i-a vizitat si in seara precedenta pe fermieri. Din sala de sedinte din bucatarie, nu au lipsit glumele si voia buna. Roxana Ionescu a fost placut surprinsa de ziua ei care a fost sarbatorita cu o placinta mare pentru toti fermierii. Zambetele au mai disparut in momentul in care au fost pusi sa aleaga duelistii saptamanii. Primul duelist al saptamanii a fost ales Dima, aflat in premiera in aceasta postura. Fermierul saptamanii, Augustin, a avut ultimul cuvant de spus in ceea ce priveste alegerea acestuia: „Vica mai stai saptamana asta. Intr-adevar o sa il aleg pe Dima si el a avut sansa sa aleaga si a ratat-o, de aceea a ajuns la duel!". 

O alta premiera in ferma este si faptul ca al doilea duelist se stie deja, fara sa mai fie nevoie de votul fermierilor si nominalizarile lor. Ionut va intra sambata la duel cu Dima, ceilalti avand imunitate. 

Astfel, se prevede un duel de exceptie, intre doua personaje puternice si determinate, care vor lupta in ring pentru un loc in ferma. 

In editia din aceasta seara, de la 20:30, fermierii vor primi vizita lui Catalin Maruta, care le va aduce o misiune speciala, ce va fi indeplinita cu entuziasm si multa caldura de catre fermieri. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni