• PRO TV
  • Emotii, lacrimi si o dovada de dragoste adevarata la Ferma Vedetelor

Emotii, lacrimi si o dovada de dragoste adevarata la Ferma Vedetelor

Emotii, lacrimi si o dovada de dragoste adevarata la Ferma Vedetelor

George Vintila s-a acomodat cu succes in rolul de fermier al saptamanii: s-a trezit primul si a facut toata treaba prin curte pana s-au trezit ceilalti. Ziua la Ferma Vedetelor a fost plina de creativitate, emotii si umor, insa nu au lipsit jocurile de strategie devenite din ce in ce mai prezente in viata de zi cu zi a fermierilor.   

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, fiind urmarita in intervalul de difuzare 20:29 - 22:25 de aproximativ 2 milioane de romani. In minutul de aur, de la 21:12, peste 2.4 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut 10.9 puncte de rating si 24.6 share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 7.2 puncte de rating si 16.2% share.

In continuare, in ferma rolurile sunt schimbate intre fete si baieti. Fetele au muncit la constructia foisorului din curte, in timp ce baietii le ajutau cu sfaturi de pe margine: „Fetelor, ajutati-ne si pe noi cu un cui si cu un ciocan!”, le-a spus Vica baietilor. 

Nea Rata a adus o noua provocare: fermierii au facut o competitie de plantat bulbi cu obstacole. Echipa care a reusit sa planteze prima 10 bulbi a fost formata din Vica, Cristina, Dan si Ionut, iar echipa care a pierdut a trebuit, drept pedeapsa, sa planteze flori in fata casei. 

Dupa ce sambata l-am vazut pe Ionut transformat in luptator, ieri l-am vazut transformat intr-un barbat sensibil si romantic. El a avut parte de momentul lui de intimitate si a primit cea mai frumoasa surpriza de cand se afla in Ferma Vedetelor. Cand a primit biletul care il anunta ca il asteapta o surpriza, a luat-o la fuga prin padure pana a gasit-o pe sotia lui asteptandu-l. Intalnirea dintre cei doi a fost o demonstratie de dragoste adevarata si tandrete: „Ce dor imi era sa te vad si cu burtica! Ce frumoasa esti, sufletul meu!”, i-a spus emotionat. A impartasit cu ea invatamintele de la ferma, iar ea i-a povestit despre copii. 

Dupa bucuria revederii sotiei, Ionut a primit si o pedeapsa de la Iulia Vantur. Cand s-a intors in ferma, Ionut le-a ajutat pe fete cu constructia foisorului, cu toate ca stia faptul ca nu are voie sa puna mana pe unelte saptamana aceasta. Drept pedeapsa, el a trebuit sa poarte manusi de box si sa faca totul cu ele in maini: „Data viitoare, daca mai incalca cineva regula, toti veti suferi din cauza asta!”, le-a spus Iulia. 

Inainte de alegerea servitorilor s-a creat un moment emotionant, in care Vica si Cristina i-au spus Iuliei ce apasari au pe suflet. „Simt ca e nevoie de mine acasa!”, a spus Cristina printre lacrimi. Vica a vorbit si ea printre lacrimi despre cearta cu Augustin: „Eu am copil acasa. Copilul asta s-a uitat la televizor cu colegii lui. Nu cred ca o sa fie foarte frumos cand o sa vada ca unul dintre baietii care sunt aici injura si o ameninta pe mama!”. 

George a fost pentru prima data pus in postura de a alege cei doi servitori. Propunerile concurentilor au fost: Dan, Cristina, Ionut, Roxana, Augustin, Gina si Vica. George a ales sa respecte dorinta Cristinei de a merge acasa si astfel a ales-o pe ea si pe Dan. 

Rolurile in miniseria Ferma Mioritica au fost distribuite, iar bonus ei au realizat o productie extra: filmul de groaza Ferma Bantuita. Concurentii au fost extrem de creativi, iar rezultatul final a fost 100% spectaculos. 

Primul episod din Ferma Mioritica a fost o adevarata telenovela. Intrigi, cearta, pasiuni, dragoste neimpartasita si relatii extraconjugale, acestea au fost momentele cheie din primul episod Ferma Mioritica.  

In editia de astazi, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cum se descurca George cu servitorii si care sunt primele nemultumiri fata de ei, de ce fac fetele greva si care este continuarea telenovelei Ferma Mioritica. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!


Gallery

http://fermavedetelor.protv.ro/stiri/emotii-lacrimi-si-o-dovada-de-dragoste-adevarata-la-ferma-vedetelor.html

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni