• PRO TV
  • Cursa pentru cei 50.000 de euro devine din ce in ce mai stransa. Doinita Oancea a parasit Ferma Vedetelor

Cursa pentru cei 50.000 de euro devine din ce in ce mai stransa. Doinita Oancea a parasit Ferma Vedetelor

Cursa pentru cei 50.000 de euro devine din ce in ce mai stransa. Doinita Oancea a parasit Ferma Vedetelor

Cea de-a opta saptamana de la Ferma Vedetelor s-a incheiat cu duelul dintre Cristina Cioran si Doinita Oancea, cea din urma parasind competitia in urma duelului.

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO

Cristina Cioran si Doinita Oancea au fost cele doua concurente care au ajuns la duel, iar in urma probelor la care au fost supuse, Cristina a fost cea care a iesit invingatoare, pastrandu-si dreptul de a mai ramane cel putin o saptamana la Ferma Vedetelor.

De-a lungul celei de-a opta saptamani petrecute la Ferma Vedetelor, George Vintila, Fermierul Saptamanii, a ales doi Servitori. Rolul acestora a fost sa indeplineasca orice cerinta si sa aiba grija ca ferma sa functioneze perfect.

Tot el a ales si primul duelist, pe Cristina Cioran, care a fost primul concurent ce a riscat eliminarea si sansa de a pierde premiul de 50.000 de euro. Potrivit regulamentului, acesta a ales-o pe cea cu care urma sa se infrunte la duel, de aceea Cristina a decis ca ar putea sa o invinga la probele finale pe Doinita Oancea, lucru care s-a si intamplat.

Inainte de duel, cele doua au petrecut o noapte singuri, fiecare in cate o cabanuta din padure. A doua zi, duelistele au fost supuse probelor "Plimba marul", "Salvati de clopotei", care le-au testat, forta si anduranta, acestea fiind castigate de Cristina Cioran.

Pentru ca a invins in cele doua runde, Cristina Cioran a ramas in ferma, iar Doinita Oancea a parasit-o, urmand ca aceasta sa aleaga urmatorul Fermier al Saptamanii.

Show-ul "Ferma Vedetelor" se vede integral si pe www.voyo.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni