• PRO TV
  • Vica Blochina se va duela cu Roxana Ionescu, sambata, la Ferma Vedetelor!

Vica Blochina se va duela cu Roxana Ionescu, sambata, la Ferma Vedetelor!

Vica Blochina se va duela cu Roxana Ionescu, sambata, la Ferma Vedetelor!

Voie buna, glume, mult ras si vizita lui Neti Sandu, asa poate fi rezumata in cateva cuvinte editia de ieri seara de la Ferma Vedetelor. Concurentii s-au amuzat si au ascultat cuminti ce le-a spus Neti despre lectiile de viata pe care le au de invatat, iar finalul zilei le-a adus gratarul mult asteptat. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita in intervalul de difuzare, intre 20:31 - 21:29, de aproximativ 1.5 milioane de romani la nivel national. In minutul de aur, de la 21:28, 2.3 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 9.8 puncte de rating si 24.6% share, in timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obtinut 4.8 puncte de rating si 12.1% share.

Desteptarea lui nea Rata a venit tarziu, dupa ce toti concurentii se trezisera deja. Ei l-au cooptat la gimnastica de inviorare direct in pijamale: „Cred ca n-a dormit bine azi noapte! Ii e dor de doamna Rata!”, a spus Augustin. 

Munca in echipa a fost din nou la inaltime: George si Ionut au dat forma foisorului, Augustin si Dan au lucrat in curte, Cristina si Vica au facut curat in casa, iar Roxana si Gina s-au ocupat de curatenia din bucatarie. Glumele s-au tinut lant, iar rasul a fost primul pe ordinea de zi: „Daca ma gandeam eu vreodata, Ioane, ca o sa ajung sa muncesc cu zambetul pe buze...”, a zis Augustin. 

Neti Sandu i-a vizitat pe fermieri pentru a le ridica moralul si a le da cateva detalii despre ce le rezerva astrele: „Noi suntem la o emisiune, intr-un joc, la care miza este banul. Dar, de fapt, tot motivul intalnirii noastre aici, si al vostru, este ca fiecare va afla ceva despre el si va avea de invatat o lectie foarte importanta de viata.”. Ei s-au bucurat foarte tare cand au vazut-o: „Este o persoana foarte draga mie! Mi-am adus azi aminte ca o cunosc de 15 ani!”, a spus Cristina.  

Neti le-a pregatit tuturor concurentilor astrograma si le-a spus lucruri despre ei pe care nu le stiau, descoperind aspecte interesante. „Ma bucur ca am venit. Mi-a placut foarte mult cum m-au primit, ca s-au bucurat! Aveam emotii, pentru ca nu stiam daca au chef, unii poate nu se uita la horoscop sau nu pun prea mare baza. Eu aveam niste lucruri anume sa le spun. Important era ca ei sa isi doreasca sa le asculte!”, a declarat Neti. 

Iulia Vantur a nimerit fix in mijlocul repetitiilor unui nou cantec. Pentru duelul de sambata, Vica a ales: „Cu siguranta nu o voi alege pe Cristina la duel. O aleg pe Roxana!”. Raspunsul Roxanei a venit prompt: „Ma asteptam! Sunt pregatita!”. 

Dupa decizie, concurentii au pasit in ring pentru duelul de antrenament. Gina si Dan s-au batut cu rosii. Cristina si Roxana au facut concurs de transportat stiuleti de porumb pe barna. Augustin si Vica s-au tras cu sfoara, unul pe celalalt, peste linia de marcaj, iar intalnirea de la mijloc s-a lasat cu un nou sarut si o gramada care a cerut varf: „Cine stie, poate plecam indragostiti de aici, ca pupa tare bine Augustin!”, a spus Vica.

Dupa hohote de ras, premiul a fost livrat, gratarul incins, iar ei s-au bucurat de o masa copioasa. 

In editia de sambata telespectatorii vor fi martorii unui nou duel intre fete. De data aceasta, puternica Vica va intra in ring alaturi de Roxana, care este foarte determinata sa continue cursa. Ce probe isi va alege Roxana si cine va iesi invingatoare ramane de vazut sambata, de la 22:30, numai la PRO TV.

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni