• PRO TV
  • Gina Pistol a ales adversara pentru duelul de la sfarsitul saptamanii. Ce probleme au aparut la Ferma Vedetelor

Gina Pistol a ales adversara pentru duelul de la sfarsitul saptamanii. Ce probleme au aparut la Ferma Vedetelor

Gina Pistol a ales adversara pentru duelul de la sfarsitul saptamanii. Ce probleme au aparut la Ferma Vedetelor

Lupta pentru cei 50.000 de euro devine din ce in ce mai stransa, iar strategiile sunt tot mai evidente. 

Dupa ce a ales Servitorii Saptamanii, Ionut Iftimoaie  a avut si datoria de a nominaliza primul duelist. Apoi, procesul lui de decizia s-a incheiat.

A venit randul Ginei Pistol sa isi joace cartile si astfel a ales-o pe Cristina Cioran drept adversara. Avand in vedere ca mai mai avea doar doua optiuni, pe Vica si pe Cristina, Gina a ales-o pe cea din urma. 

Inainte de alegerea celui de-al doilea duelist, spiritele s-au incins la Ferma din cauza unei discutii aprinse dintre Dan Helciug si Ionut Iftimoaie.

Din postura de Fermier al Saptamanii, Ionut Ifimoaie i-a reprosat lui Dan Helciug ca este lenes si ca nu si-a indeplinit sarcinile, nici macar pe cele mai usoare.

"Sa-ti fie rusine. Atata rusine nu am vazut intr-un om. Te-am rugat un singur lucru si nu ai fost capabil. Nici sa pui niste apa la incalzit. Esti nesimtit! Nu-ti pasa! Este dovada de nesimtire pentru intreaga echipa. Nu faci decat sa-ti bati joc de ceilalti.", a rabufnit Ionut Iftimoaie. 

"Ceea ce ma dispera cel mai mult este ca Dan se ascunde intotdeauna dupa scuze, scuze, scuze si iar scuze", a explicat Iftimoaie. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni