• PRO TV
  • Spiritele s-au incins la Ferma Vedetelor. Vica Blochina si Ionut Iftimoaie s-au certat din cauza incalcarii regulilor

Spiritele s-au incins la Ferma Vedetelor. Vica Blochina si Ionut Iftimoaie s-au certat din cauza incalcarii regulilor

Spiritele s-au incins la Ferma Vedetelor. Vica Blochina si Ionut Iftimoaie s-au certat din cauza incalcarii regulilor

In aceasta saptamanii, concurentii de la Ferma Vedetelor au incalcat de doua ori regulamentul competitiei, asa ca au fost nevoiti sa suporte doua pedepse.

Dupa ce cu o zi inainte au avut la dispozitie un minut pentru a lua din bucatarie tot ce aveau nevoie pentru a supravietui timp de 24 de ore fara sa aiba acces in respectiva locatie.

Cea de-a doua pedeapsa a fost si mai dura, iar George Vintila a trebuit sa se miste cu agilitate si sa ai din bucatarie cat de multe obiecte poate in 30 de secunde. 

Vica Blochina nu a respectat aceasta regula si a intrat in bucatarie alaturi de George, astfel ca Nea Rata i-a mai pedepsit inca o data si a redus timpul de actiune, de aceea concurentii au ramas aproape fara nimic disponibil din bucatarie. 

Asa cum era de asteptat, Vica Blochina a fost criticata pentru decizia luata, Ionut Iftimoaie fiind cel care si-a exprimat parerea cel mai vehement. 

"Trebuia sa respectam regula. Poate intr-o zi o sa invatam si noi sa respectam regulile jocului. Nu meritam sa fie pedepsita intreaga echipa. Trebuia sa luam in serios aceasta pedeapsa. Comportamentul Vicai m-a deranjat destul de tare", a declarat Ionut. 

"Ar fi trebuit sa ma simt vinovata ca Nea Rata a inchis bucataria? Doar pentru ca am vrut sa-mi salvez colegii? Nu ma simt absolut deloc vinovata. Asa am simtit eu la momentul respectiv", a explicat si Vica. 

Show-ul "Ferma Vedetelor" poate fi vazut integral pe www.voyo.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni