• PRO TV
  • Gest emotionant in memoria lui Paul Walker. Wiz Khalifa a interpretat piesa "See you again" la Billboard Music Awards

Gest emotionant in memoria lui Paul Walker. Wiz Khalifa a interpretat piesa "See you again" la Billboard Music Awards

Gest emotionant in memoria lui Paul Walker. Wiz Khalifa a interpretat piesa "See you again" la Billboard Music Awards

Wiz Khalifa a urcat pe scena de la Billboard Music Awards si a interpretat piesa "See You Again", alaturi de Charlie Puth si Lindsey Sterling, iar prestatia a fost la fel de emotionanta ca si piesa scrisa in memoria lui Paul Walker.


Wiz Khalifa s-a alaturat si el oamenilor care au dorit sa ii aduca un tribut lui Paul Walker. Rapper-ul a realizat un videoclip emotionant, al carui final a impresionat peste 270 de milioane de oameni. 

Citeste si: Selena Gomez, poza de care nici ea nu isi mai aminteste. Cum arata vedeta la primul premiu din cariera de model

Videoclipul piesei "See You Again" contine imaginii din filmul "Furious 7". Single-ul este interpretat de Wiz Khalifa impreuna cu Charlie Puth si este inclus pe coloana sonora a filmului "Furious 7".

"Furious 7" ii este dedicat lui Paul Walker, care a murit intr-un accident de masina, in 2013, inainte de a incheia filmarile.

"Furious 7", cel mai nou film din celebra franciza "Fast and Furious", a impresionat o lume intreaga. Omagiul adus lui Paul Walker face furori la nivel international, productia obtinand cifre record pe intreg globul. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni