• PRO TV
  • Rotunde, patrate, ovale? Ce spune forma unghiilor tale despre personalitatea ta

Rotunde, patrate, ovale? Ce spune forma unghiilor tale despre personalitatea ta

Rotunde, patrate, ovale? Ce spune forma unghiilor tale despre personalitatea ta

Poti spune o multime de lucruri despre o persoana daca ii analizezi hainele, coafura, stilul de machiaj. Te-ai intrebat insa care este secretul pe care il dezvaluie, inconstient, felul in care isi taie cineva unghiile? Iti spunem noi.

De multe ori se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, insa si unghiile pot transmite o multime de lucruri despre personalitatea si caracterul unei persoane. Trebuie doar sa stim semnficatia si cum sa o interpretam.

Iata ce dezvaluie forma unghiei despre cineva:

1. Lunga, verticala

Ai un temperament linistit si esti o romantica incurabila. Jumatatea dreapta a creierului tau este probabil mai dezvolatata decat cea stanga, ceea ce inseamna ca te lasi ghidata adesea de emotii, nu de un rationament logic. Esti meticuloasa si creativa, dar de multe ori te simti coplesita de situatiile problematice care se ivesc in jurul tau.

Citeste si: Ce spun mainile despre personalitatea ta. Care sunt cele trei tipuri comportamentale, in functie de lungimea degetelor

2. Forma dreptunghiulara, cu unghia mai lata

Esti usor colerica si iti place mult teoria, nu practica. Jumatatea stanga a creierului tau este mai dezvoltata, ceea ce inseamna ca setea ta de cunoastere iti ghideaza toate actiunile. Spui intotdeauna verde in fata ceea ce gandesti, dar esti nerebadatoare si iti sare tandara cam usor.

Citeste continuarea articolului aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni