• PRO TV
  • In aceasta vara, Andi Vasluianu pleaca intr-un Super Trip in intreaga Romanie!

In aceasta vara, Andi Vasluianu pleaca intr-un Super Trip in intreaga Romanie!

In aceasta vara, Andi Vasluianu pleaca intr-un Super Trip in intreaga Romanie!

PRO TV pregateste o super-calatorie telespectatorilor romani in aceasta vara. Super Trip este un format tip reality-show si va debuta in scurt timp la PRO TV! 

Ghidul distractiei si provocarilor estivale va fi Andi Vasluianu, unul dintre cei mai apreciati tineri actori romani, care are la activ peste 100 de roluri in cinematografie si teatru. Pentru prima data in postura de prezentator al unei emisiuni TV, Andi Vasluianu a declarat: „De abia astept sa pornim la drum, sa intram pe linie dreapta spre distractie si sa ne bucuram de vacanta asta. Vreau in primul rand sa ne distram, pe urma sa ne distram si la final, in special, sa ne distram! De restul ne vom ocupa pe parcurs.”

Ai chef de o vacanta prelungita in aceasta vara? Ia-ti cel mai bun prieten, jumatatea sau o ruda apropiata si trimite-ne un email pe adresa [email protected]. Te asiguram ca toata tara va fi cu ochii pe tine!

Super Trip imbina perfect distractia si provocarile! O serie de concurenti, grupati in echipe de cate 2 persoane, vor calatori in toata Romania, vizitand cele mai importante si apreciate obiective turistice. Calatoria promite a fi una de vis, cu multe probe distractive si provocari pe cinste! Totusi, un singur pas gresit si totul devine un cosmar. 

Perechile provin din medii diferite, cu ocupatii si hobby-uri extrem de variate. Pe parcursul calatoriei, participantii au sansa de a se cunoaste si de a se imprieteni, precum si de a se distra impreuna in cadrul celor mai amuzante provocari. 

Formatul original – Coach Trip – detinut de ITV Studios a fost difuzat in premiera de Channel 4 din Marea Britanie. Pana in prezent, autocarul a strabatut 38 de tari, precum Andorra, Austria, Belgia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Maroc, Spania, Ungaria, Turcia sau Tunisia. Emisiunea va fi produsa de Zucchero Media, casa de productie care realizeaza si formatul Visuri la cheie.

Despre oameni si melci (regia Tudor Giurgiu), Cealalta Irina (regia Andrei Gruzsniczki), Cea mai fericita fata din lume (regia Radu Jude), Hartia va fi albastra (regia Radu Muntean), Marilena de la P7 sau California Dreamin' (nesfarsit) (regia Cristian Nemescu) sunt doar cateva dintre filmele in care Andi Vasluianu s-a facut remarcat cu rolurile sale.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni