• PRO TV
  • Aventurile Super Trip continua la PRO TV! Distractie, provocari pe masura si multe locuri frumoase din intreaga Romanie

Aventurile Super Trip continua la PRO TV! Distractie, provocari pe masura si multe locuri frumoase din intreaga Romanie

Aventurile Super Trip continua la PRO TV! Distractie, provocari pe masura si multe locuri frumoase din intreaga Romanie

Ghidul distractiei estivale, Andi Vasluianu, continua calatoria care strabate Romania! Pana acum, autocarul cu cele cinci perechi a ajuns in sudul Romaniei la Marea Neagra, in Delta Dunarii sau la cetatea Enisala. De aici, distractia s-a mutat in judetul Buzau la unul dintre cele mai spectaculoase obiective turistice din Romania: Vulcanii Noroiosi.

La doua saptamani de la startul aventurii Super Trip, autocarul a strabatut cateve sute de kilometri, concurentii au acceptat entuziasmati provocarile si activitatile pregatite de Andi, care au inclus escalada in parcurile de aventura, tras cu arcul, curse cu canotca – ambarcatiune facuta cunoscuta de Ivan Patzaichin, lectii de impletit navodul, sarituri in apa sau degustari de vin. 

Distractia a fost cuvantul cheie in majoritatea timpului petrecut de echipe in Super Trip. Totusi, nu au lipsit momentele mai tensionate, in care echipele au creat aliante atunci cand au trebuit sa propuna persoanele pentru eliminare. In momentul in care Lucia si Doina au fost propuse pentru eliminare de restul concurentilor, un conflict de proportii a izbucnit. Acesta a atras discutii aprinse in randul echipelor, din cauza faptului ca cele doua i-au jignit pe Ruby si Dorian.

Aventurile turistilor din Super Trip difuzate ieri seara s-au clasat pe prima pozitie in preferintele telespectatorilor, iar in aceasta seara, imediat dupa Stirile Noptii, calatoria Super Trip continua la PRO TV! Dupa eliminarea Luciei si Doinei, o noua echipa este pregatita de cea mai tare provocare estivala! Un meci de fotbal si munca intr-o bucatarie sunt doar cateva dintre provocarile pregatite de Andi Vasluianu concurentilor. 

Super Trip, calatoria care strabate Romania, numai la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni