• PRO TV
  • Coafuri: Scurt si sexy, ca e mai sanatos? FOTO

Coafuri: Scurt si sexy, ca e mai sanatos? FOTO

Coafuri: Scurt si sexy, ca e mai sanatos? FOTO

Vara care tocmai a trecut a adus numeroase schimbari de look in randul celebritatilor feminine. Unele dintre ele si-au scurtat pletele ca sa isi regenereze podoaba capilara, sa suporte mai usor canicula sau ca sa puncteze intr-un fel vizibil, si nu neaparat aprobat de fani, o noua etapa din cariera lor.

Tineresc, atragatoar, ideal pentru lunile calduroase, parul scurt a fost un fel de vedeta a verii, mai multe celebritati optand pentru el.

Cele mai de impact schimbari de look din vara care a trecut au fost cele adoptate de Rihanna, care a experimentat noi frizuri si culori de par, Janet Jackson, care s-a tuns scurt de tot, Emma Watson, care  renuntat la look-ul care a consacrat-o - cel al micutei vrajitoare Hermione din Harry Potter, sau Anne Hathaway, care a aparut cu parul scurt pe platorile de filmare ale celui mai recent film al ei, insa reprezentantul actritei a dezvaluit ca este vorba doar despre o peruca si ca nu exclude posibilitatea ca Anne sa isi scurteze pletele.

Unele vedete au renuntat la plete in urma cu mai mult timp, cum este de exemplu Halle Berry, care este la fel de sexy si de feminina si cu parul scurt. Alte actrite ce par sa se simta bine cu parul scurt: Michelle Williams, Renee Zellweger si Ginnifer Goodwin.

Coafurile unui par scurt pot fi sofisticate si sexy, in genul celor adoptate de Rihanna si Hayden Panettiere, sau retro-elegante a la Mia Farrow, gen abordat de Emma Watson si Carey Mulligan.

Tie iti place parul scurt? Ai renunta la plete? Din ce motive?

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni