• PRO TV
  • Pare una dintre cele mai sexy femei cand sta jos, dar fizicul ei ii surprinde pe toti. Cum arata cu adevarat vedeta

Pare una dintre cele mai sexy femei cand sta jos, dar fizicul ei ii surprinde pe toti. Cum arata cu adevarat vedeta

Pare una dintre cele mai sexy femei cand sta jos, dar fizicul ei ii surprinde pe toti. Cum arata cu adevarat vedeta

I se spune Michelle "The Body" Lewin pentru ca are o silueta de senzatie si promoveaza un stil de viata sanatos. La 29 de ani, femeia a devenit celebra in intreaga lume, iar orice aparitie a ei se transforma intr-un spectacol pentru paparazzi.

De cele mai multe ori, Michelle este fotografiata de paparazzi in timp ce se afla la plaja sau in locatii in care face sport, iar de fiecare data este imbracata fie in costume de baie minuscule, fie in tinute sport decoltate si decupate, care ii pun in valoare fizicul perfect tonifiat.

Citeste si: Experiment social inedit. O tanara s-a plimbat goala prin Hong Kong fara ca nimeni sa isi dea seama de acest lucru

In urma cu cateva zile, Michelle Lewin a fost prezenta la o petrecere, ocazie cu care vedeta din Venezuela a purtat o fusta neagra si mulata si un top in nuante de mov, care i-a evidentiat formele generoase. Daca la prima vedere parea sexy si foarte provocatoare, atunci cand s-a ridicat in picioare si si-a incordat muschii, situatia s-a schimbat radical, tinand cont ca fizicul ei este perfect tonifiat. 

Citeste cotinuarea articolului si vezi restul imaginilor aici!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni