• PRO TV
  • Reactia emotionata a unor copii cand au vazut marea pentru prima data: "Acestea-s valuri?"

Reactia emotionata a unor copii cand au vazut marea pentru prima data: "Acestea-s valuri?"

Reactia emotionata a unor copii cand au vazut marea pentru prima data: "Acestea-s valuri?"

Eroi ai zilelor noastre, emotii coplesitoare, povesti de viata greu de imaginat, demonstratii de vointa si putere, asa poate fi descrisa Clipa de fericire, care a fost traita ieri seara de 1.5 milioane de telespectatori pe intreaga durata de difuzare. Emisiunea a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, iar in minutul de aur, de la 20:49, peste 1.8 milioane de telespectatori traiau Clipa de Fericire.

Marian Ganea este un tata erou pentru cei sapte copii ai sai. Ramas vaduv dupa un accident rutier, el a devenit principalul stalp de sustinere in familia lui numeroasa si a invatat sa aiba grija de copiii sai.

Cel mai mare vis al sau era sa le ofere copiilor o vacanta, un moment de bucurie, insa posibilitatile materiale nu ii permiteau acest lucru.

Locul pe care cei mici si-l doreau foarte mult sa il vada era marea, care exista doar in imaginatia lor. Clipa lor de fericire a inceput inca din Bucuresti, unde s-au distrat la cumparaturi.

Explozia de bucurie din ochii lor si reactia acestora cand au vazut pentru prima data marea, a fost coplesitoare: “Astea-s valuri?”, “N-am crezut ca o sa ajung la mare vreodata!”. Lucruri care pentru majoritatea oamenilor par banale, pentru familia Ganea s-au transformat in experienta vietii lor: “Inclin sa cred ca vor avea tema de discutie poate toata viata experienta pe care o vor trai aici!”, a spus Marian cu lacrimi in ochi. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni