• PRO TV
  • I-a promis fiicei ca nu va mai ajunge niciodata la inchisoare, dar a dezamagit-o. Reactia micutei i-a emotionat pe toti

I-a promis fiicei ca nu va mai ajunge niciodata la inchisoare, dar a dezamagit-o. Reactia micutei i-a emotionat pe toti

I-a promis fiicei ca nu va mai ajunge niciodata la inchisoare, dar a dezamagit-o. Reactia micutei i-a emotionat pe toti

Conducerea unei inchisori din Michigan a lansat un program care ii ajuta pe micutii de varste fragede sa isi ierte parintii care isi ispasesc pedepsele in inchisori, dar si pe parinti sa isi vada micutii.

Pedepsele celor care se afla in spatele gratiilor sunt diferite si vin din cauza unor infractiuni precum crime, furt, inselaciune, dar acest program le permite sa isi vada copiii.

Cei mai multi oameni sunt de parere ca nu trebuie sa isi vada copiii tocmai din cauza infractiunilor care acum ii priveaza de libertate, dar filmuletul de mai jos te va ajuta sa intelegi ce se intampla in mintea unui parinte atunci cand isi vede copiii si isi da seama ca nu le poate fi alaturi atunci cand au nevoie de el.

In ciuda faptelor pentru care isi executa pedepsele, este extrem de emotionant sa vezi cum dragostea unui copil poate sa depaseasca aceste bariere si sa fuga in bratele parintelui sau fara sa ii pese de ceea ce a facut in trecut.

In acest program au existat si copii care si-au vazut pentru prima data parintii si care au facut diverse activitati alaturi de ei, iar momentele de despartire au fost cele mai dureroase. 

Acest program incearca sa scoata in evidenta relatia dintre un copil si parintele incarcerat, dar si puterea iertarii.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni