• PRO TV
  • Filme de weekend: ASTAZI, de la 20:30, "Premium Rush" si de la 22:05, "21 Jump Street"

Filme de weekend: ASTAZI, de la 20:30, "Premium Rush" si de la 22:05, "21 Jump Street"

Filme de weekend: ASTAZI, de la 20:30, "Premium Rush" si de la 22:05, "21 Jump Street"

Cele mai bune filme sunt la ProTV!

"Premium Rush", de la 20:30, la ProTV

Regia: David Koepp

Cu: Joseph Gordon-Levitt, Jamie Chung, Dania Ramirez

Gen film: Actiune

Sa se strecoare printre masinile in viteza, sa se fereasca de taximetristii fanatici si sa evite opt milioane de pietoni – acestea sunt ocupatiile zilnice ale lui Wilee (Joseph Gordon-Levitt), cel mai bun dintre curierii-biciclisti, agili si agresivi, ai New York-ului.  

Trebuie sa ai calitati speciale ca sa poti merge pe o bicicleta super-usoara, fara frane si cu o singura viteza, sa fii combinatia perfecta intre un biciclist super-talentat si unul complet nebun, capabil sa riste sa fie sleit pe caldaran de fiecare data cand se lanseaza in goana pe strazile supra-aglomerate ale orasului. 

Dar acest mesager pe doua roti, care e obisnuit sa-si riste viata, va pati de data aceasta ceva si mai grozav in ultima sa cursa, cand trebuie sa duca la destinatie un plic, in plina ora de varf. Aceasta ultima sarcina a zilei se va transforma intr-o cursa nebuneasca intre viata si moarte, pe strazile din Manhattan.

"21 Jump Street", de la 22:05, la ProTV

Regia: Phil Lord, Chris Miller

Cu: Jonah Hill, Channing Tatum

Gen film: Actiune

In comedia de actiune 21 Jump Street/O adresa de pomina, Schmidt (Jonah Hill) si Jenko (Channing Tatum) care erau rivali in anii de liceu, au devenit o pereche de prieteni, cam ciudati, in timpul cursurilor la Academia de Politie. Desi nu sunt cei mai buni politisti din cartier, ei au sansa sa avanseze si sa se remarce acum cand sunt repartizati in unitatea sub acoperire a politiei din Jump Street, condusa de capitanul Dickson (Ice Cube).  Aici, ei trebuie sa-si schimbe pistoalele si insignele pe niste rucsacuri, folosindu-se de fizionomiile lor copilaresti pentru a lucra sub acoperire.

Din nefericire, adolescentii de azi nu mai sunt ceea ce erau acum ani de zile, iar Schmidt si Jenko descopera ca tot ceea ce stiau ei despre adolescenta, de la sex si pana la droguri sau rock- and- roll, este acum complet gresit ,sau nu mai e valabil.  Mai mult decat atat, ei trebuie sa se confrunte cu niste probleme pe care nici ei nu putusera sa le rezolve in anii adolescentei. De aceea, amandoi retraiesc temerile si chinurile adolescentei si se confrunta cu probleme pe care crezusera ca le-au depasit.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni