• PRO TV
  • Apare intr-o multime de filme de actiune, dar putini ii stiu adevarata poveste. Tragedia prin care a trecut Liam Neeson

Apare intr-o multime de filme de actiune, dar putini ii stiu adevarata poveste. Tragedia prin care a trecut Liam Neeson

Apare intr-o multime de filme de actiune, dar putini ii stiu adevarata poveste. Tragedia prin care a trecut Liam Neeson

Liam Neeson, in varsta de 63 de ani, este cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut in filme ca Taken, Entourage sau The Dark Night Rises. Actorul este tata de doi baieti si duce o viata linistita, tinandu-se departe de lumina reflectoarelor, in ceea ce priveste viata personala.

Tocmai de aceea, foarte putini cunosc tragedia prin care acesta a trecut. In urma cu aproape 7 ani, Liam si-a pierdut sotia intr-un tragic accident.

Natasha Richardson a incetat din viata din cauza unui accident de ski. In urma acestei intamplari, Liam a ales sa nu o deconecteze pe sotia lui de la aparatele ce o tineau in viata, pentru ca intreaga familie sa isi poata lua la revedere. Moartea subita a Natashei a adus schimbari majore in viata actorului. 

Citeste si: Un om al strazii a pus un brad in fata cortului sau. Ce au facut trecatorii

"Noi doi aveam un pact. Daca unul dintre noi ar ajunge intr-o stare vegetativa, celalalt ar opri aparatele. Cand am vazut-o si am vazut si acele cabluri si tot ce mai era acolo, mi-am zis ca toate trebuie sa dispara.  Ea nu mai este", a zis Liam. 


"Sunt perioade, in resedinta noastra din New York, cand aud usa deschizandu-se. In special, in primii ani, cand auzeam acea usa deschizandu-se, inca mai credeam ca urmeaza sa o aud si pe ea", a mai declarat Liam, conform celor de la celebuzz.com."Pamantul nu mai e stabil, pentru tine, dupa asa ceva".

Acum , la cativa ani de la pierderea suferita, Liam este prezent in continuare pe marile ecrane, intr-o serie lunge de filme de actiune. Chiar in 2016 vor avea loc 4 premiere noi in care starul apare. Desi cariera sa a continuat iar Liam s-a bucurat de succes din acest punct de vedere, cu ceva timp in urma el afirma ca ii este greu sa filmeze scene emotionante.

Pentru cei de la US Interview, actorul a declarat ca va mai aparea in filme de actiune pentru aproximativ 2 ani: "Poate doi ani. Daca ma ajuta Dumnezeu si daca sunt sanatos. Dupa asta ma voi opri, cred."

Dupa o perioada in care se parea ca Liam nu se simte foarte bine, de curand a fost surprins pe un stafion de hockey. Neeson pare sa isi recapete starea de sanatate buna, dinainte, iar cei apropiati afirma ca "nu a fost niciodata mai sanatos", conform dailymail.com.
Sursa FOTO: Splash News

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni