• PRO TV
  • Decalogul posterioarelor perfecte. Top 10 forme super populare, fie ele naturale sau operate

Decalogul posterioarelor perfecte. Top 10 forme super populare, fie ele naturale sau operate

Decalogul posterioarelor perfecte. Top 10 forme super populare, fie ele naturale sau operate

Primele trei lucruri la care se gandesc oamenii cand vine vorba de un posterior supradimensionat: operatii estetice, Photoshop si dar de la natura. Vezi cele mai populare 10 forme ale tuturor timpurilor, fie ca sunt naturale, fie ca nu:

1. Kim Kardashian

Regina neincoronata a posterioarelor perfecte si cea mai cea din familia Kardashian jura ca nu si-a facut nicio operatie estetica. Asemenea altor dive din top, a recurs la gesturi cel putin bizare pentru a dovedi acest lucru. Kim si-a facut o radiografie a feselor in cadrul reality show-ului "Keeping Up With the Kardashians" pentru a le arata fanilor ca acolo nu este nici urma de implanturi. A recunoscut, totusi, ca apeleaza la chiloti cu push-up pentru un contur mai ferm.


2. Coco Austin

Sotia rapperului Ice-T are chiar un reality show in care le ofera tuturor sansa sa-i admire posteriorul de proportii. Probabil infuriata de zvonurile interminabile, doamna Austin a cerut expertiza unui medic care sa ateste autenticitatea posteriorului sau. Specialistul a declarat: "Judecand dupa anatomia feselor, pot simti la palpare trei muschi diferiti si niciun implant, ori urme ale vreunei injectii cu grasime. Deci pot certifica faptul ca acesta este un fund natural!"


Citeste continuarea si vezi IMAGINI AICI

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni