• PRO TV
  • "Grasutul" de la Hollywood are acum o noua dieta. Cum arata acum Chris Pratt si prin ce transformari a trecut

"Grasutul" de la Hollywood are acum o noua dieta. Cum arata acum Chris Pratt si prin ce transformari a trecut

"Grasutul" de la Hollywood are acum o noua dieta. Cum arata acum Chris Pratt si prin ce transformari a trecut

Viata lui Chris Pratt s-a schimbat radical in momentul in care a luat insa castingul pentru rolul lui Peter Quill din "Guardians of the Galaxy". Chris Pratt e cu totul alt om atat din punct de vedere profesional, cat si la capitolul aspect fizic.

Actorul a muncit intens pentru a arata asa cum arata acum si a slabit 27 de kilograme in 7 luni.

"Ma simteam neputincios, obosit si deprimat. M-am vazut intr-un episod la teelvizior si mi-am dat seama ca sunt gras. Am mai slabit pentru roluri, dar ma ingrasam imediat. Pana la urma, dupa Zero Dark Thirty, am decis sa slabesc si sa nu ma mai ingras niciodata", a povestit Chris pentru cei de la Men's Health.

Chris recurge, se pare, la "diete", zilele trecute acesta postand o fotografie din bucatarie, in care ridica o bucata de carne gata sa fie gatita. 


In dreptul fotografiei, Chris explica faptul ca nu se poate imagina vegetarian si ca nu crede ca va reusi vreodata sa adopte un stil de viata in care sa consume doar fructe si legume. Ba mai mult, el spune si ca si-a propus ca pentru un an intreg sa aiba o noua "dieta", adica sa consume doar carne de vanat, procurata de el sau prietenii lui.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni