• PRO TV
  • "Saturn" - cea mai noua fita in vopsirea parului. Care sunt top 5 cele mai in voga nuante de par in acest moment

"Saturn" - cea mai noua fita in vopsirea parului. Care sunt top 5 cele mai in voga nuante de par in acest moment

"Saturn" - cea mai noua fita in vopsirea parului. Care sunt top 5 cele mai in voga nuante de par in acest moment

1. Opal

Inventat de hair stylistul Aura Friedman, parul opal presupune mai intai decolorarea acestuia pana la blond platinat, apoi vopsirea lui in mai multe suvite in culori stridente, care ne duc cu gandul la stralucirea pietrei de opal.

Vestea proasta este ca necesita o munca extrem de laborioasa si nici nu tine prea mult.

 

2. Saturn

Opera hair stylistei britanice Karine Jackson, parul "Saturn" se pare ca a fost inspirat chiar de planeta al carui nume il poarta si de "inelele" care o inconjoara. Astfel, parul are o nuanta mai deschisa in zona din varful capului pana spre ceafa (sau chiar mai jos, in functie de lungimea parului) , continuand apoi cu o nuanta inchisa.

3. Parul "cristalizat"

A fost inventat de hair stilistul Roxie Draling si se presupune ca iti face parul sa arate ca un cristal: adica are reflexe stralucitoare :)

Metoda de obtinere este una extrem de complicata, insa "inventatoarea" spune ca merita efortul, chiar daca risti sa iti strici parul prin decolorarea lui. Dupa decolorare se aplica nuanta de baza, apoi "hair gloss", un fel de vopsea semi permanenta, care nu afecteaza atat de tare firul de par ca vopseaua obisnuita. Hair stylistei ii place sa combine un gloss de culoare mov deschis cu unul galben pentru a obtine o nuanta in tonuri de bej, cu reflexe cristaline.

Citeste mai multe aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni