• PRO TV
  • 9 luni de sarcina in doar 4 minute. Ce a observat la final un barbat dupa ce si-a fotografiat sotia in fiecare luna

9 luni de sarcina in doar 4 minute. Ce a observat la final un barbat dupa ce si-a fotografiat sotia in fiecare luna

9 luni de sarcina in doar 4 minute. Ce a observat la final un barbat dupa ce si-a fotografiat sotia in fiecare luna

Doi tineri au dat dovada de foarte multa imaginatie, creativitate si dragoste fata de viitorul lor bebelus si au hotarat sa imortalizeze in 1 000 de poze dezvoltarea sarcinii pe durata celor 9 luni.

Ideea lor a luat cu asalt internetul mai ales dupa ce oamenii care l-au vazut au decis ca este un mod inteligent de a pretui cresterea si dezvoltarea sarcinii si nu numai. Dupa ce au prelucrat pozele pe calculator, au realizat un filmulet neobisnuit pe care l-au urmarit pana in acest moment peste 10 000 000 de oameni.

Chiar daca a fost publicat in anul 2012 pe Youtube, acesta a devenit viral zilele trecute si o multime de publicatii au scris despre ideea lor minunata. 

In imagini au fost surprinse atat emotiile pe care viitorii parinti le simt in timp ce se pregatesc sa isi aduca pe lume fetita, dar si pregatirile pe care le-au facut pana in momentul in care micuta a vazut lumina zilei. Daca nu realizau acest filmulet, probabil le scapau anumite detalii si momente frumoase pe care le-au trait impreuna in cele 9 luni.

Voi ce parere aveti?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni