• PRO TV
  • Betty lanseaza single-ul "Rochii de soapte". Asculta noua piesa - AUDIO

Betty lanseaza single-ul "Rochii de soapte". Asculta noua piesa - AUDIO

Betty lanseaza single-ul "Rochii de soapte". Asculta noua piesa - AUDIO

Betty lanseaza un nou single, "Rochii de soapte", o poveste fresh si flirty despre primii fiori ai dragostei.

"Sunt foarte entuziasmata de noul single, de anul 2016, in care sper sa va surprind cu multe melodii. Amintirile chinuitoare ar trebui sa dispara repede, iar noi sa ne bucuram la intensitate maxima de lucrurile care conteaza, sa gasim frumusetea in orice detaliu si sa iubim neconditionat", spune Betty

Citeste si: Momentele in care Cristina Balan a uimit la Vocea Romaniei. Prestatiile castigatoarei, de la auditii pana in finala

Daca in 2014 a lansat single-ul "Intr-o secunda" si in 2015 single-ul si videoclipul "La anii mei", ambele cu peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube, "Rochii de soapte" este al treilea single lansat de catre Betty, de aceasta data compus de catre GEØRGE, Marius Dia, Erik si Lorean Georgian. 

Mai mult, pe 11 septembrie 2015, Betty a lansat o piesa-talisman, in ziua in care mama ei ar fi implinit o frumoasa varsta. Piesa “Acolo sus” este compusa de catre Speak, iar videoclipul este regizat de catre Dan Petcan si o aduce pe Betty intr-un decor idilic, foarte emotionant. 

Betty a inceput cariera muzicala in urma cu un an, cand a lansat single-ul “Intr-o secunda” si, inca de atunci, si-a facut promisiunea ca ii va face pe toti cei apropiati mandri si ca se va remarca prin talent si profesionalism. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni