• PRO TV
  • Au avut parte de o zi nemaipomenita, cu o singura vizita la magazin. Gestul incredibil al unui angajat

Au avut parte de o zi nemaipomenita, cu o singura vizita la magazin. Gestul incredibil al unui angajat

Au avut parte de o zi nemaipomenita, cu o singura vizita la magazin. Gestul incredibil al unui angajat

Una dintre postarile de pe retelele de socializare, care a devenit virala, este cea a unei mamici care a petrecut o zi extraordinara in timp ce se afla la cumparaturi cu fiul sau.

Fiul lui Lynn-Marie are varsta de 9 ani si sufera de sindromul Down si de autism. Insa pe cand cel mic avea 3 ani, mama lui a descoperit, lasandu-l sa se joace cu o tableta, ca aceasta il ajuta foarte mult sa se dezvolte. Motiv pentru care tableta a devenit cel mai bun prieten al lui James.


Gadgetul care il ajuta atat de mult pe bietel s-a stricat, asa ca cei doi au fost nevoiti sa caute un altul la fel. Insa conditia sensibila in care se afla James a facut ca ziua sa devina una agitata. Baiatul, cel mai probabil entuziasmat de toate lucrurile din magazin, nu si-a putut controla emotiile si a sfarsit lovindu-se de un perete de sticla pe care nu l-a observat. Imediat ce toate privirile rautacioase s-au intors catre James si mama lui, un angajat al magazinului a vazut ce se intamplase si a mers alaturi de cei doi. 

Fotografia pe care Lynn-Marie a facut-o, cu angajatul, a facut ca povestea sa devina virala. Femeia a povestit, mai tarziu, intr-un interviu postat de littlethings.com, ca tanarul din magazin i-a intrebat daca sunt in regula si daca ii poate ajuta. Dupa care, la raspunsul mamei, a adus o noua tableta pentru James si s-a asezat alaturi de el, pe podeaua magazinului, pentru a-i face toate setarile necesare.

And then this happened....Nashville Folks - can you help me find this guy on FB? Or do you know any big-wigs at Apple...

Posted by LynnMarie on Friday, 22 January 2016

Lynn-Marie, emotionata de alegerea voluntara a angajatului, de a ii ajuta chiar atunci si acolo, fara nici o obligatie, a ales sa posteze intamplarea pe pagina sa de socializare si chiar a spus ca a invatat de la tanar   sa cunoasca oamenii asa cum sunt, oriunde s-ar afla si in orice situatie.

O multime de oameni au fost impresionati de gestul frumos al angajatului.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni