• PRO TV
  • 6 semne ca nu vrea o relatie serioasa cu tine. Cum sa iti dai seama ca nu te doreste cu adevarat

6 semne ca nu vrea o relatie serioasa cu tine. Cum sa iti dai seama ca nu te doreste cu adevarat

6 semne ca nu vrea o relatie serioasa cu tine. Cum sa iti dai seama ca nu te doreste cu adevarat

Citeste cu atentie sfaturile de mai jos, ca sa nu te lasi pacalita de un asemenea "seducator", interesat doar de corpul tau.

1. Complimentele lui sunt exagerate

Este usor sa te lasi pacalita de complimentele unui barbat pe care il placi. Incearca sa filtrezi informatia pe care ti-o trimite si sa iti dai seama daca esti sincer sau nu. Fiind un "seducator" de profesie, care vrea sa bifeze inca o cucerire pe lista sa, probabil ca a exersat mult aceste replici siropase pe care acum ti le spune si tie. "Nu am mai intalnit niciodata pe cineva ca tine", "Esti cea mai minunata fiinta de pe suprafata pamantului", "Ai cei mai frumosi ochi pe care i-am vazut in viata ta"...pot fi niste declaratii sincere, dar doar niste replici cu care sa te aduca in pat!

2. Iti raspunde tarziu la mesaje. Adesea chiar a doua zi.

Stai cu ochii lipiti de telefon in speranta ca vei primi un semn de la el? Te gandesti ca poate ti s-a stricat telefonul sau ca el nu are semnal? Trebuie sa accepti faptul ca nu esti pe lista lui de prioritati. Daca ar fi cu adevarat interesat de tine, te-ar suna din proprie initiativa si ti-ar raspunde cat mai repede la mesaje.

3. Nu vrea sa te scoata in oras

Propune mereu sa va intalniti la tine acasa sau la el si intotdeauna, inevitabil, ajungeti in pat. Nu este un lucru rau ca te doreste, insa in viata exista si alte lucruri in afara de sex. V-ati putea simti la fel de bine si in afara dormitorului, din cand in cand, nu?

Citeste continuarea articolului aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni