• PRO TV
  • Focul de veghe ii va calauzi pe concurentii "Ferma vedetelor"

Focul de veghe ii va calauzi pe concurentii "Ferma vedetelor"

Focul de veghe ii va calauzi pe concurentii "Ferma vedetelor"

Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila nu vor avea parte de o vacanta de lux la malul Mediteranei! Nea Rata si Iulia Vantur le-au pregatit multe provocari, care, la finalul celui de al doilea sezon, vor desemna Fermierul anului.

Din 16 februarie, in fiecare marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de cel mai tare reality show din aceasta primavara! Ferma vedetelor s-a mutat anul acesta in insoritul Cipru, iar nea Rata le-a pregatit concurentilor o serie de sarcini. Acestia vor trebui sa-si construiasca singuri toate anexele care se regasesc la o ferma functionala: tarcul pentru animale, solarul si chiar… toaleta! Acestia trebuie sa se gospodareasca singuri, sa acorde atentie curateniei zilnice, zugravirii si reabilitarii peretilor, precum si curateniei la locul de adapost al animalelor. 

Mai mult decat atat, fermierii vor trebui sa mentina aprins focul de veghe, ca ofranda adusa zeilor. Acest element al mitologiei grecesti aminteste de legenda Zeului Hefaistos, care mentioneaza faptul ca focul trebuie mentinut constant pentru a reinvia spiritul apus al fermei. In felul acesta, Zeita Hestia, care in mitologia greaca este zeita caminului si a vatrei, ii va proteja pe fermieri in toate activitatile.

Pe langa sarcini, nea Rata le-a pregatit celor 12 fermieri multe sfaturi importante privind activitatile pe care acestia trebuie sa le intreprinda. Daca concurentii isi vor duce la indeplinire sarcinile, vor fi recompensati cu diverse obiecte sau avantaje de care au nevoie pentru a reda stralucirea fermei. Totodata, ei au sansa sa fie remunerati, bani cu care isi pot cumpara cele necesare de la vanzatorul ambulant care ii va vizita periodic.

Peripetiile celor 12 vedete la ferma din Cipru, in conditii de viata ca acum 100 de ani, fara confortul lumii moderne si departe de cei dragi, vor putea fi vazute, din 16 februarie, la PRO TV, in cel de al doilea sezon Ferma vedetelor!

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni