• PRO TV
  • Este om al strazii, picteaza si isi vinde operele de arta. Ce face cu banii este o lectie de viata pentru noi toti

Este om al strazii, picteaza si isi vinde operele de arta. Ce face cu banii este o lectie de viata pentru noi toti

Este om al strazii, picteaza si isi vinde operele de arta. Ce face cu banii este o lectie de viata pentru noi toti

John Masters si cainele sau, Sheba, se aflau pe strada cand au fost arestati intr-o zi in Pensacola, Florida.

Motivul? Sheba nu era echipat corespunzator unui "caine de serviciu", care are grija de stapanul sau epileptic. Patrupedul este special dresat ca sa il avertizeze pe John atunci cand are o criza violenta.

Dupa ce a iesit de la inchisoare, John s-a reunit cu Sheba, dar acum erau ai nimanui pentru ca barca pe care locuiau inainte s-a scufundat si au pierdut toate bunurile pe care le aveau.

Pentru ca nu mai aveau nimci care sa le asigure existenta, John le-a cerut ajutorul oamenilor din comunitate si a reusit sa stranga suma de 40 de dolari cu care si-a cumparat cateva obiecte care sa il ajute sa isi duca pasiunea mai departe: pictura.

Impreuna cu Sheba, John si-a deschis un studio in aer liber si a inceput sa picteze. Este indragostit de natura si adora sa picteze copaci si peisaje de basm. Cat a fost om al strazii, picturile sale au fost cele care i-au redat speranta si sensul vietii. 

 

Pentru ca talentul sau nu a trecut neobservat, oamenii s-au oprit sa ii afle povestea si asa a ajuns la un post local care i-a promovat talebtul. Imnediat dupa aparitia in media, succesul lui John a fost rasunator si aproape ca nu mai putea face comenzilor. 

Pentru ca acum are un acoperis deasupra capului si locuieste impreuna cu Sheba intr-un hotel, John doneaza o parte din bani comunitatii care l-a ajutat, dar si pentru bolnavii de cancer, diabet juvenil si epilepsie.

John isi ofera ajutorul si doreste sa ii invete si pe altii sa picteze, dar si sa le arate cum sa isi vanda picturile pe care le realizeaza.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni